Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 415 10
Sex Studio 586228
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την κοπελα την εχω συναντησει πεντε φορες από το καλοκαιρι. Η κριτικη λοιπον θα ειναι γενικη και θα αφορα ολες τις συναντήσεις μας. Ομορφη κοπελα η Ναομι, υψος γυρω στο 160+ με μεση δαχτυλιδι, ομορφο στητο βυζακι, πεταχτο κωλο και ωραια ποδια. Τσαχπινικο μουτρακι, φοβερα ματια, αγαπησιαρικο χαμογελο. Σε κερδιζει τοσο με την εμφανιση οσο και με τη συμπεριφορα της.

Στα του αγωνα, πολύ καλα προκαταρκτικα, τριψιματα πανω στον πουτσο, γλυψιμο στα μπαλακια, πολύ καλη πιπα που τον παιρνει ολο στο στομα ανετα (και είναι και αρκετα μεγαλος). Σε κανει τούρμπο για πλακα. Είναι ναζιαρα, αθωα και καβλιαρα μαζι. Από σεξ, ότι σταση θες, ιεαρποστολικο, ξαπλωτο, πλαγιαστο, από πανω, το καλυτερο βεβαια είναι στα τέσσερα που στηνει την κωλαρα της φανταστικα, δε χορταίνεις να τη γαμας. Της αρεσουν τα φιλια, δεχεται δαχτυλακι στη μικρη κωλοτρυπιδα της, ης αρεσει να τη γλειφουν, γουσταρει το αγριο γαμησι. Το μικρουλικο μουνακι της υγραίνεται πολύ ευκολα, αν ασχοληθείς μαζι του. Της αρεσει να τη χαιδευουν και να την περιποιούνται.

Μια πολύ καλη προταση απ το στουντιο λοιπον, με πολύ καλη συμμετοχη και ομορφη εμφανιση, ένα τσαχπινικο καβλιαρικο νεαρο κοριτσι που χαιρεσαι να συναντάς. Σιγουρα θα την ξαναδω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
808
Πόντοι:
326
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Don Pornos, alkisxania, Qweeerty

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2018
Αυτά που γράφεις σε τι πρόγραμμα τα κάνει σε απλό στο πενηνταρικο
R
Rnb
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1