Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πρωινές ώρες Σαββάτου. Οταν έκανε την εμφάνιση της η Αλεξάνδρα στό σαλόνι υπέκυψα στα υπέροχα, σπινθηροβόλα μάτια της.

Κανονικό ύψος, αδύνατη, δυάρι στήθος με ωραίες ρόγες.

Πήρα το πρόγραμμα των 80. Μπήκε στο δωμάτιο, χαιρετιθήκαμε, είπαμε δυό κουβέντες ,ένιωσα άνετα μαζί της από την πρώτη στιγμή.

Ηρθε όρθια με τα πόδια της στο ύψος του λαιμού μου, λύγισε τα γόνατα, άρχισε να παίζει με το δονητή της ,ωραία θέα. Χάιδευα, φιλούσα τα πόδια της, μου έδωσε το δονητή , έπαιξα με την τρυπούλα της.

Αγκαλιές, φιλάκια σε όλο της το κορμί. Έκατσε πάνω μου , και άρχισε ενα απαλό μασάζ πότε με τα δάχτυλα και πότε με τη γλώσσα, οι πρώτοι αναστεναγμοί. Έγλυψε, πιπίλισε , ψιλοδάγκωσε τις ρόγες μου. Έτριψε τα στήθη της στά γεννητικά και στο κορμί μου, αλλά αυτό που με τρέλανε ειναι πως για αρκετή ώρα με έτριβε σε πούτσο-αρχίδια με τις ρόγες, αργά, βασανιστικά.

Ακολούθησε το 69, ωραία πίπα, έπαιζα με το δονητή στη τρυπούλα της, συμμετείχε με βογγητά.

Πρόθυμη έκατσε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε τις μαλλάξεις σε πούτσο-αρχίδια όπως μου αρέσει , το καθυστέρησα πιάνοντας και τρίβοντας τα πόδια της.

Ιεραποστολικό, άνοιξε και σήκωσε λίγο τα πόδια της, σφυροκόπημα σε όλους τους ρυθμούς, απόλαυση. Συμμετείχε με βογγητούλια, ηδονικές γκριμάτσες. Κάποια στιγμή προσπάθησα να ζητήσω αλλαγή στάσης, πριν ολοκληρώσω τη φράση μού λέει με ένα παθιάρικο ύφος "τι θέλει το μωρό μου;", δεν άντεξα άλλο!

Με άφησε μέσα της αρκετή ώρα, κουνούσε το κορμί της , με χάιδευε απαλά με τα δάχτυλα στη πλάτη, ξεστράγγιξα, έδειχνε να συμμετείχε με μορφασμούς. Πρίν φύγει με αγκάλιασε, ανταλλάξαμε μερικά φιλάκια. Έμεινε στο δωμάτιο κάπου 25 λεπτά.

Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να επανέλθω για να χαρώ στό μέγιστο δυνατό αυτό το υπέροχο πλάσμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
61
Πόντοι:
676
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια