Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 11 10
Sex Studio 52189
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
προχτες στην δραμα και αφου περσα απ μαγαζι στην καβαλα καιηταν μια αρκουδ μεσα εφυα και πηγα στο στουντιο στο δοξατο

ιζαμπελα δαμαλα τσουβαλα ρουμανα 28 ετων με λιγα ελληνικα βυζι 2,3 και 167 υψος με τσουβαλισια κιλα 70 περιπου κιλα
ντουζακι

ηρθε περασε μιλησαμε και με καλουτσικοβυζοτριψυμο μου σηλωσε το καυλι ενω το πατσοκοιλι της κρεμοαν σαν λαρδι γουρουνιου μετα το σφαξιμοΛύπηΛύπηΛύπη
πιπα μετρια και καπια στιγμη την ελ=κανε βαθια η μελαχροινη μας κορασιδα κ ξεκινησαμε με στασεις απο πνω ωσπου δεν αντεξα και θα παθαινα ασφυξιαα κ τελος ιεραποστολικο με ποδια στους ωμους που εψαχνα το καυλι μου στο μουνι της λλα στρωμ λιπους εκρυβε το πουλακι μου κ πειτα ηρθε το τελος
τηλεφωνο στο καπακι για να πω το κατορθωμα μου σε δυο εξεχοντα μελη του σαητ που ειναι βιεννη τωρα αλλα μού την εφεραν αφου αυτοι εκει εσφαξαν πιο μεγαλες τσουβαλες απο εμενα ΕμμμμΕμμμμΕμμμμΕμμμμ μου εστειλαν και φωτο απο τ στουντιο εκει κ οντως πρεεππει να εισαι παλαιστης οποτε εγω τελικα πηγα σε light κατηγοριαΝτροπήΝτροπήΝτροπήΝτροπή

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2018
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
184
Πόντοι:
22.266
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anoixtiri, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ, Cornelius και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2018
Ulcior în teatru și magazin în Kavala este un prânz Markou și m-am dus în sat

Izabella ntamala Chu VALA România 28 ani, cu puține tite GRECEȘTI 2,3 si 167 inaltime kouzoules kilograme 70 kg
ntouzaki

καθιερωμενα μεταφραση στη γλωσσα των κοριτσιων αφου πολλες διαβαζουν μπου κομ
PERASE a venit și mi-a vorbit zăpăciți kaloutsikovyzotripsymo silose în timp ce patsokoili de kremoan ca porc untură după sfaximoSadSadSad
TUB moderată și de moment, Palatul = el ne-am adânc fetele noastre bruneta Mr incep cu atitudini de PNO Till nu suferă și îndură asfyxiaa doamna misionar final cu picioarele pe umăr am fost în căutarea pentru pasarica mea excitat celălalt strat carcasă de grăsime ascunde Birdie meu Dl. Peyton a venit Telly
de telefon de pe capac pentru a spune soarta mea în doi membri ai site-ului fine este de la Viena, dar acum am ajuns după ce cele pe care le-au sacrificat pentru bagaje mai mari de la mine EyerollEyerollEyerollEyeroll mea a adus fotografia la testul de fapt, trebuie să fie vechi, atunci când în cele din urmă m-am dus la o ușoară CATEGORII
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1