Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 174303
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Οκ , η κοπελα απλα δεν παιζεται.Απο χτες το μεσιμερι βριζω τον εαυτο μου που αργησα τοσο να την επισκευθω. Σχετικα ψηλη, αδυνατη , βυζι τουμπανο (δεν ξερω πως ηταν προ συλικονης ,εμενα μου αρεσε παντος το στυθος).
Παρα την μεγαλη αναμονη (γυρω στα 15 λεπτα στο σαλονι και κανα μισαωρο στο δωματιο) ΑΞΙΖΕ!
Μολις μπενει μεσα σε χαλαρωνει αμεσως με την ανετη συμπεριφορα της. Αρχιζει προκαταρκτικα με χαδια , τρυψιμο βυζων στο σωμα και φιλακια λαι μετα μπενει στο παρασηνθημα. Τι πιπα ειναι αυτη ρε παιδια. Τα εχασα. Ρουφιγμα, παιχνιδι με την γλωσσα, σταματιμα για χαδια και παλι πισω για κανα πεναλεπτο στο συνολο,ισως και λιγο παραπανω. Αν το δουλευε λιγο γρηγοροτερα παιζει να ειχα κανει καταθεσει εκει και τοτε.
Στο σεξ απο πανω με αλαγες καθισματος απο καρεκλατο σε καβαλικεμα οπου εχεις τα τεραστια στυθη να παλλοντε μπροστα σου. Μετα ακολουλουθει πισωκολλητο με την καταθεση εκει μετα απο κανα πενταλεπτακι.
Καθ'ολη την διαρκεια κανει ιδιαιτερως καυλοτικα σχολια και σε καθε τι που λες για την εμφανιση της σου απανταει "Ολα για σενα ειναι μωρο μου" και το ακουσα τοσες φορες που παραλιγο να το πιστεψω κιολας... Χαμόγελο
Εν ολιγης τα καλυτερα 40 ευρω που ξοδεψα,εφυγα με το χαμογελο στο στομα.Μπηκε με την πρωτη στα στανταρτ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2009
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού