Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242350
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι τη Λόλα. Αργά Σάββατο προς Κυριακή μου δώθηκε η ευκαιρία να την χαρώ με το πρόγραμμα των 100.

Ξανθιά, λεπτοκαμωμένη, σφιχτό κορμί, μικρά στήθη, χαριτωμένη.

Αρχίσαμε με φιλάκια για προθέρμανση. Ακολούθησε χαλαρωτικό μασάζ, δεκτική το έκανε όπως μου αρέσει, με φιλούσε και έγλυφε με τη γλώσσα, με αποκορύφωμα το γλύψιμο και πιπίλισμα των αυτιών. Γυρίζω, τρίβει τα βυζάκια της πάνω μου, με φιλά-γλύφει στο στήθος, πιπιλάει τις ρόγες μου.

Τρίβει τα στήθη της με δύναμη σε πούτσο-αρχίδια.

Την παίρνω στην αγκαλιά μου, φιλάκια παντού, μου δίνει το δονητή και παίζω με το μουνάκι της.

Της ζήτησα την αγαπημένη μου ποδομαλακία, πρόθυμη, πήρε θέση ανάμεσα στα πόδια μου, πότε έτριβε με τις πατούσες πούτσο-αρχίδια και πότε μαλακία με τα πατουσάκια.

Βάζει σκούφο, αρχίσαμε το 69 , πολύ ωραία πίπα , μπαινόβγαζα το δονητή στη τρυπούλα της, κράτησε κάμποση ώρα.

Κάθεται πάνω μου, στην αρχή σιγά-σιγά και σε λιγο αρχίζει ενα τρελό χορό για αρκετή ώρα, η ηδονή στο αποκορύφωμα. Αλλαγή σε ιεραποστολικό, πισωκολλητό, και πάλι ιεραποστολικό όπου δεν άντεξα άλλο. Συμμετείχε με βογγητά, με έξυνε στο στήθος, τσιμπούσε τις ρόγες μου. Τό απόλαυσα.

Μέ κράτησε αρκετή ώρα μέσα, με φιλούσε. Μου λέει "έλα ξάπλωσε λιγάκι", μείναμε για 2-3 λεπτά και συζητούσαμε, πρίν φύγει ανταλλάξαμε δυο φιλάκια.

Έχει τη καλή διάθεση και κάνει οτι μπορεί για να ικανοποιήσει τον πελάτη, χωρίς ίχνος βιασύνης, πάντα με το χαμόγελο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2009
Όνομα κοπέλας
Λόλα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
61
Πόντοι:
676
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια