Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 64 10
Sex Studio 198912
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ειχα βγει Δάφνη με φίλο και στο γυρισμο κόβαμε βολτες σε στουντιάκια, δεν ειχα σκοπό να περάσω γενικώς να όμως που σκάει η Σαμπρίνα, μελαχρινή αγριόφατσα εξ Αλβανίας με κωλάρα για πολύ σκίσιμο όπου την ειχα πάρει στη Β' Εθνική (Φωκαίας) στα 20€ κ βλεπω ανέβηκε κατηγορία, πραγματικά την ειχα πάρει 2-3 φορες και ειχα περάσει πολυ φινα, με GFE καταστασεις,γλυκολογα,φιλιά φουλ και γερό σκίσιμο και ελεύθερο κλαρίνο όπου κανονικά δεν έκανε. Για αυτό και μπήκε άλλωστε στο εν λόγω στούντιο μετά τα ποτάκια μου λέω μπόμπα θα κατσει, κόσμο δεν είχε αμ δε... Της το έφερα απ'έξω απ'έξω αν δούλευε Φωκαίας και αν έχουμε ξαναπεράσει μαζί και έκανε την ανήξερη, ντάξει νο πρόμπλεμ εγώ έβαλα τη κασέτα να παίζει στο στυλ κ κινήσεις αλά Φωκαίας, τρυφερά πράγματα, ανταπόκριση ψιλο-ψυχρή ε μετά από απόσταση μου τον έπαιζε ενώ χούφτωνα την απίθανη αφράτη κωλάρα της ενώ ήταν κ μαυρισμένη και taned από το string, της έβαζα δάχτυλο(τίγκα τζελ) αυτή φορεσε καπότα και έκανε ενα μετριο κ αργό τσιμπούκι αν δεν είχα φάτσα κάρτα τη μαυρισμένη αυτή κωλάρα να τη πασπατεύω θα ειχαμε δράματα, τη βάζω από πάνω, άγαρμπα σα πεθαμένη πήγαινε, τη βάζω στα τέσσερα και το έσωσε με απίθανο στήσιμο όπου πήδαγα σαν τρυπάνι κ μανιασμένα κ τέλος. Καθώς ντυνόταν τα λέγαμε, πως πάει η δουλειά, κανά δυο κομπλιμέντα κρύα εκατέρωθεν κ καλό βράδυ.
Μαλακία έκανα, κόλαγα και ενα τριαντάρι κ γάμαγα καμια ωρα ανελέητα ή πήγαινα σε πιο hot καταστάσεις αλλά οκ στο παρελθόν είχα περάσει καλά συν το ποτό κ ο χαβαλές το φαγαμε το 50αρι... δε βαριέσαι έχουνε κάτσει κ χειρότερα Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Spectro7
Σπουδαίος
53
Πόντοι:
2.541
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 6Y44, ena_onoma

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1