Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πήγα σε αυτό το στούντιο, περιμένοντας να βρω την Σόνια, με βάση το πρόγραμμα που ειχε το στουντιο στην ιστοσελιδα του. Όμως, ήταν μια Άννα. Από το λίγο που πρόλαβα να δω, είχε το σώμα που μου αρέσει, δηλ ικανοποιητικό ύψος, ωραία αδύνατα πόδια, και ωραία καπούλια. Επειδή δεν θυμόμουνα κανένα σχόλιο γι'αυτήν, ήταν να φύγω, όμως, ήταν δέλεαρ για μένα ότι έκανε ακάποτη πίπα και πρωκτικό. Έτσι, κατέθεσα 100, και την περίμενα στο δωμάτιο για 3-4 λεπτά.

Με ενόχλησε που μύριζε πατσουλιά το δωμάτιο, που είχε τηλεόραση με τσόντα, και μια μουσική τελείως αντικαβλέ. Την έβαλα και έκλεισε την μουσική (δεν μου σηκωνόταν με τίποτα).

Όταν μπήκε στο δωμάτιο την πρόσεξα καλύτερα. Καλό ύψος, ωραίο σώμα( όπως αρέσει σε μένα), αδύνατη, με μακριά πόδια, μακριά μαύρα μαλλιά. Από πρόσωπο, αδιάφορο, ούτε γλυκό ούτε πρόστυχο, ούτε όμορφο. Χάλια μαύρα τα δόντια της, τόσο, που απεύφευγε να χαμογελά με στόμα ανοικτό. Από στήθος, ανύπαρκτο. Χωρίς να έχω διάθεση για κουβέντες, την έβαλα και άρχισε τα γλυψίματα. Άρχισε από τις ρόγες μου μέχρι τις μπάλες, και μετά πήρε ακάποτο το κοντάρι. Αργή πίπα, όχι πολύ βαθειά, ίσα ίσα για να μου σηκωθεί. Ενώ έβαλε στην αρχή χέρια στην πίπα, της τα τράβηξα, και δεν τα ξαναέβαλε. Μετά από λίγα λεπτά πίπας, και χωρίς να έχω διάθεση να περιμένω δικές της πρωτοβουλίες ,την ετοιμάζω για τα τέσσερα. Μου φοράει το αδιάβροχο (με το στόμα όλες τις φορές)και αρχίζει στα τέσσερα το νινάκι να δέχεται επισκέψεις. Μετά από λίγο, η ίδια, μου ζήτησε να της τον φορέσω από πίσω. Όπως κι έγινε. Ακολούθησαν αρκετές εναλλαγές στάσεων, πάντα με δική μου πρωτοβουλία, και τελικά κατέθεσα από πίσω, αν και, αν ήθελα, μπορούσα να της γεμίσω το στήθος, άν ήθελα. Αλλά δεν ήθελα, διότι....σε ποιό στήθος????

Δεν επιδίωξα ούτε να της χαϊδέψω το γατάκι ούτε να της βάλω δάχτυλα, ούτε μπρος ούτε πίσω.

θα ξαναπήγαινα στην ίδια? Δεν νομίζω ότι έχει κάτι που με τραβάει να ξαναπάω. Αν θα ξαναπήγαινα στο ίδιο σστούντιο? Μαλλον όχι! Η ασυνέπεια του προγρλαμματος με χάλασε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
21
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια