Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 67 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετα την κριτικη του εμπιστου μελους sex volcano πηγα κατευθειαν στο συγκεκριμενο σπιτακι για να τσεκαρω την νεα αφιξη,Στεφη 28 χρονων μαλλον απο Ρουμανια (παρουσιαζεται απο Ιταλια απο το Κομο μαλιστα Μαλακία)skinny σωματακι αδυνατο μελαχρινο μαλλι προσωπο ψιλομετριο αλλα προς το καλο βυζακι ισα ισα για να μπαινει στην παλαμη αλλα ψιλοπεσμενο κωλαρακι σχεδον τελειο αναλογικως απο το σωματοτυπο...γενικα ειναι μια απλη κοπελιτσα που βλεπουμε καθημερινα σε πολλα σημεια της πολης δεν παραπεμπει σε ιεροδουλη πιο πολυ νομιζεις εισαι με μια γκομενα στο δωματιο...Στον αγωνα καναμε αρκετο χαβαλε πιπα σε μιση στυση αλλα μολις ξαπλωσε και ανοιξε τα ποδαρακια της και φανηκε το μουνακι αμεσως εφτασα σε 100% στυση οπου την γαμησα για αρκετη ωρα απο πανω της ,προσπαθησα και για δευτερη σταση αλλα δεν προλαβα γιατι επισης ως δια μαγειας τελειωσα κι εγω στην πρωτη(σε καυλωνει πολυ οταν εισαι μεσα της ισως αυτο)..μετα τελος μιλησαμε 2-3 λεπτα μεχρι και τι ζωδιο ειμαι με ρωτησε,ειμαι και ομορφαντρας τι να κανουμε χαχα. .Αρα ως συμπερασμα αν μεινει για καιρο θα την ξαναεπισκεπτω πιστευω εχει τροπο να περασεις καλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Στέφη
Crucifix
Μέγας
63
Πόντοι:
4.766
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 nik1410, Blastbeat208, sex volcano και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού