Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 44 10
Sex Studio
79146
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση κοπέλας
1.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Όπου ακούς πολλά κεράσια...
Βράδυ τρίτης νομίζω, έξω ησυχία απόλυτη. Μπαίνω εδώ μπαίνω εκεί τελικά κατέληξα Μίρα, μου άρεσε πολύ το σοβαρό υφάκι της (καλά να πάθω!)
Η τύπισα είναι παγοκολώνα, αν και εχουν γραφτεί καλά σχόλια δεν ξέρω γιατί αλλά για μένα ήταν μια από τις 10 χειρότερες που έχω πετύχει. Ίσως δεν της άρεσε η ασχημόφατσα μου. Μου πέταξε και εκείνο το "πρέπει να τελειώνεις" πάνω στο 10λεπτο. Χάλια μαύρα
Βράδυ τρίτης νομίζω, έξω ησυχία απόλυτη. Μπαίνω εδώ μπαίνω εκεί τελικά κατέληξα Μίρα, μου άρεσε πολύ το σοβαρό υφάκι της (καλά να πάθω!)
Η τύπισα είναι παγοκολώνα, αν και εχουν γραφτεί καλά σχόλια δεν ξέρω γιατί αλλά για μένα ήταν μια από τις 10 χειρότερες που έχω πετύχει. Ίσως δεν της άρεσε η ασχημόφατσα μου. Μου πέταξε και εκείνο το "πρέπει να τελειώνεις" πάνω στο 10λεπτο. Χάλια μαύρα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μίρα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2018
Εγω παρόλο που δεν την έχω δοκιμάσει την μίρα παρόλαυτά έχουν πει οι συναγωνιστές στην μπουρδελο-κατάσταση θεσσαλονίκης οτι η μίρα είναι με τις μέρες της , σαν τον τζέκιλ και τον χάιντ ένα πράμα .... Αρα το πιθανότερο είναι να την πέτυχες σε άσχημη μέρα.
S
savvass
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1