Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 255 10
Sex Studio
267807
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά απο παρότρυνση φίλου πήγα να δώ την Μαριάννα στο όμορφο και πεντακάθαρο αυτό στουντιάκη.
Η υπηρεσία ευγενέστατη και εξυπηρετική, μόκις δε έιδα και την Μαριάνα πήρα το απλό πρόγραμα των 50 ε χωρίς δευτερη σκέψη και πέρασα στο δωμάτιο.
Η κοπέλα κάνει και σεξ σόου, πρωκτικό κτλ με έξτρα χρήματα.
Η Μαριάννα είναι γύρω στα 22, ψιλή , ξανθιά με ωραία μάτια και πρόσωπό, μικρό στήθος, πολύ καλό κορμί και φοβερή κωλάρα.
Μια απο τις ωραιότερες κοπέλες που δουλευουν αυτην την στιγμή στα στούντιο.
Στο δωμάτιο μπηκε, μου συστήθηκε και γενικά ήταν ευδιάθετη και πρόθυμη για ολα. Δεν βιαστηκε καθόλου, μου έκανε φοβερή πιπα με γύψιμο αρχιδιών και στη συνέχεια την έβαλα μόνο στα 4 γιατί ήθελα να έχψ θέα τον υπέροχο κώλο της και τα αφράτα κωλομάγουλα της!
Η καρίολα ξέρει να στήνεται άψογα στα 4!
θα την ξανατιμήσω σίγουρα στο πρόγραμμα των 100 ευρω! (πρωκτικό)
Η υπηρεσία ευγενέστατη και εξυπηρετική, μόκις δε έιδα και την Μαριάνα πήρα το απλό πρόγραμα των 50 ε χωρίς δευτερη σκέψη και πέρασα στο δωμάτιο.
Η κοπέλα κάνει και σεξ σόου, πρωκτικό κτλ με έξτρα χρήματα.
Η Μαριάννα είναι γύρω στα 22, ψιλή , ξανθιά με ωραία μάτια και πρόσωπό, μικρό στήθος, πολύ καλό κορμί και φοβερή κωλάρα.
Μια απο τις ωραιότερες κοπέλες που δουλευουν αυτην την στιγμή στα στούντιο.
Στο δωμάτιο μπηκε, μου συστήθηκε και γενικά ήταν ευδιάθετη και πρόθυμη για ολα. Δεν βιαστηκε καθόλου, μου έκανε φοβερή πιπα με γύψιμο αρχιδιών και στη συνέχεια την έβαλα μόνο στα 4 γιατί ήθελα να έχψ θέα τον υπέροχο κώλο της και τα αφράτα κωλομάγουλα της!
Η καρίολα ξέρει να στήνεται άψογα στα 4!
θα την ξανατιμήσω σίγουρα στο πρόγραμμα των 100 ευρω! (πρωκτικό)
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού