Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834295
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βραδάκι τρίτης,βροχερός καιρός, και αποφασίζω μετά από κουραστική μέρα στη δουλειά και καλό μποτιλιάρισμα στους δρόμους, να βγω παγανιά προς εύρεση ''θηράματος''!στόχος αυτή τη φορά το studio 104 στη φυλής με σκοπό να δοκιμάσω τη τζένη.Τo studio σε διακριτικό σημείο είναι ένας χώρος όαση στη συγκεκριμένη περιοχή.αφού στάθηκα τυχερος με το πάρκινγκ(δεν ενδύκνειται αν έχεις αυτοκίνητο), πέρασα στα ενδότερα.Η τσατσά ευγενική αν και με κούρασε με τα χρήματα γιατί ήθελε ψιλά και δεν καταλάβαινε με τίποτα ότι δεν έχω!τέσπα,παρουσιάστηκε η τζένη, κοπέλα με έκφυλο πρόσωπο αλλά ωραίο σώμα ,λεπτή μέση, με στητό πισινό και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας.Μοναδική παραφωνία το στήθος της, το οποίο νικούσε λιγάκι η...''βαρύτητα''!πρόγραμμα των 50 (στάση 69)και περνώ στο δωμάτιο.Σκάζει και η τζένη, χαμογελαστή, ευδιάθετη και παρ'όλο ότι είχε μαζευτεί κόσμος, μου πιασε τη κουβέντα.ξεκινήσαμε με χαδάκια,πειράγματα του στυλ''είσαι παγωμένος αλλά θα σε...ζεστάνω κλπ).Η πίπα της απαλή, χωρίς βιασύνη(στα μείον της πάντως ότι δεν δέχτηκενα μου γλύψει τα α@@@,δεν ξέρω γιατί)ενώ ασχολιόμουν με το γατάκι της.Ύστερα γύρισμα στα 4 όπου και τελείωσα με θέα το στητό κωλαράκι της και το τατού(αυτά τα τατού πάνω απ'τούς πισινούς είναι τρέλα ρε παιδιά!).Αφού με βοήθησε να σκουπιστώ με ευχαρίστησε και με καληνύχτησε πάλι με το χαμόγελο στα χείλη.Με εντυπωσίασε πολύ η καθαριότητα του χώρου(πεντακάθαρες τουαλέτες,δωμάτια), η ύπαρξη νιπτήρα στο δωμάτιο, ενώ στο living room μπορείς να πάρεις το ποτάκι σου ή το αναψυκτικό σου ή το νεράκι σου όση ώρα περιμένεις.Στα μείον της κοπέλας ότι δεν κάνει πρωκτικό.Σε γενικές γραμμές θα τη συνιστούσα αν και για όσους είναι fun του στυλ της Λίντα ίσως να μην τη προτιμούσαν.Είναι μια συμπαθητική περίπτωση,την επόμενη φορά όμως θα δοκιμάσω κάποια άλλη κοπέλα αν πάω στον ίδιο χώρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια