Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 142 10
Sex Studio
177677
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Από τις καλύτερες κοπέλες που κυκλοφορούν σε στούντιο αυτή τη στιγμή . Γλυκιά, εξυπηρετική! Πρωινή βάρδια , η τσατσά ευγενέστατη.
Στο ψητό τώρα. Μπήκε μέσα η γυναικάρα και αρχίσαμε χαμουρέματα στα όρθια . Αφού έγινα τούρμπο , στα όρθια μου έβγαλε τα εσώρουχά της και μου τα κρέμασε γελόντας πάνω στο όργανο. Η γυναίκα έχει απίστευτο sex attitude . Στην κυριολεξία είναι απίστευτη.
Και μετά....Η ΠΙΠΑ!!! Απλά απολαμβάνεις! Στα όρθια εγώ αυτή καθιστή, στα όρθια εγώ αυτή στα 4 , εγώ ξαπλωμένος αυτή ανάμεσα στα πόδια , στάση 69 κλπ. Τα είδα όλα. κάναμε και λίγο ιεραποστολικό... όπου και κατέθεσα.
Η γυναίκα είναι τρομερή, ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ!
Στο ψητό τώρα. Μπήκε μέσα η γυναικάρα και αρχίσαμε χαμουρέματα στα όρθια . Αφού έγινα τούρμπο , στα όρθια μου έβγαλε τα εσώρουχά της και μου τα κρέμασε γελόντας πάνω στο όργανο. Η γυναίκα έχει απίστευτο sex attitude . Στην κυριολεξία είναι απίστευτη.
Και μετά....Η ΠΙΠΑ!!! Απλά απολαμβάνεις! Στα όρθια εγώ αυτή καθιστή, στα όρθια εγώ αυτή στα 4 , εγώ ξαπλωμένος αυτή ανάμεσα στα πόδια , στάση 69 κλπ. Τα είδα όλα. κάναμε και λίγο ιεραποστολικό... όπου και κατέθεσα.
Η γυναίκα είναι τρομερή, ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού