Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 233 10
Sex Studio 301143
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στη Νατασα για πρώτη φορά, χθες, στο studio της Βριλησσού 36. Γύρω στις 12:00.
Πήρα το πρόγραμμα των 70€ με μασαζ και ισπανικό. Το μασαζ είναι καλό, αλλά σε χαλαρώνει αρκετά οπότε ο μάγκας πέφτει. Η δεσποινίδα επιθυμούσε να μου φορέσει το προφυλακτικό αμέσως μετά, της ζήτησα να ετοιμαστώ πρώτα και να μην κάνουμε μισές δουλειές. Δέχτηκε, χωρίς να είναι ιδιαίτερα διαχυτική πάντως. Όση ώρα εγώ τον σήκωνα, απλά με χάϊδευε στο σώμα και στα αρχίδια (αφού το ζήτησα).
Πίπα αργή και αισθησιακή, χωρίς πολλά ρουφήγματα όμως. Το ισπανικό είναι αδιάφορο, δεν το κάνει σε στάσεις που πρέπει (σε βάζει ξαπλωτό).
Πάμε τώρα στα καλά : η κοπέλα διαθέτει υπέροχο κορμί με φανταστικό κώλο. Είναι απόλαυση στα 4. Το στήθος της είναι πολύ καλοδουλεμένη σιλικόνη, με αρκετό φυσικό λίπος όμως, προφανώς δεν έίναι από τις γυναίκες που είχαν πέτσα και απέκτησαν θηριώδες μπούστο ξαφνικά. Αν και οι σιλικόνες με απωθούν, η δικιά της κάθε άλλο
Κάτι πιο μερακλίδικο : η κοπέλα έχει φανταστικό δέρμα και χρώμα. Το μεταξένιο του δέρματος της, συνδυάζεται με ένα φυσικό σοκολατι χρώμα, που δεν είναι αποτέλεσμα μαυρίσματος. Για πρώτη φορά είπα να δείξω καλή διαγωγή και δε ζήτησα τελείωμα πάνω της
Πισωκολλητό - ιεραποστολικό με τη λεκάνη της σηκωμένη - πισωκολλητό, ήταν οι εναλλαγές. Θετικότατο, ότι αφού τελείωσα δεν έδειξε απέχθεια ή αηδία και κόλλησε τον υπέροχο κώλο της πάνω μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2007
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Ανώτερος
11
Πόντοι:
5.765
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού