Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μολις κατεβηκα απο την Φραντζη 47. Το φιλαρακι μου μου λεει αντε παμε να κανουμε καμια τσαρκα να τον ριξουμε.Λεω δεν γαμιεται παμε.Αρχιζουμε απο Θαρυπου 10 και ηταν στην αλλαγη βαρδιας.Μετα οπως παμε στην Φραντζη του λεω θα ειναι μαλλον το ψοφιμι η Αλεξια η η σπαστικια η Νταρια παμε να την κανουμε.Και μου λεει παμε μια εκει αφου ειμαστε κοντα. και πετυχαινουμε την Ζλανα Τσεχα δυναμη!!!Τι να κλασουν τα ψοφιμια οι Ουκρανεζες και τα ρομποτακια οι Ρωσιδες μπροστα στην Τσεχια ρεεεεεεε Επιτελους το μπουρδελο αυτο εφερε καινουργια κοπελα .Το στυλ της με ξανθιες αφελειες και γατισια εκφυλα ματια.Το βυζι μονο με χαλασε γιατι ηταν σιλικονη αλλα το προσπερναμε.Μεσα τρομερη πιπα deepthroat και με τα χερια πισω οπως σωστα αναφερει ο συναδερφος.Κοιταγμα στο προσωπο και ενω ειχε ολο το καυλι στο στομα της ηταν σαν να ελεγε θα σε φαω ολο.Τρομερη συμμετοχη μεσα και δυνατο γαμησι.Ευτυχως το μαγαζι που εκανε αλλαγη γιατι το ειχε αναγκη.Ολο τις ιδιες και τις ιδιες ειχε που τις εχουμε χιλιογαμησει και τις εχουμε χιλιοβαρεθει.οποτε λογικα αυτη την γκομενα θα την βρισκουμε και στην Αγ.Μελετιου 37 και Βριλησσου 57 γιατι ειναι στο ιδιο ομιλο.Παντως θα ξαναπαω να ριξω εναν πουτσο στην ιδια για τωρα που ειναι ακομα στα φορτε της γιατι μετα θα χαλασει και αυτη.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού