Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ένα φαινομενικά ήσυχο απόγευμα μετατράπηκε σε τσόντα όταν συνάντησα το σεσημασμένο καυλοράπανο. Που λέτε, είχα μια δουλίτσα στη Φραντζή και στο γυρισμό λέω δεν πετάγεσαι ρε μαλοπίτουρα στο στουντιάκι να μπανίσεις κάνα βυζάκι; Ανεβαίνω τσούκου-τσούκου και πετυχαίνω τη συμπαθέστατη τσατσά που μου αναγγέλλει την άφιξη της Καρολίνας. Την είχα ξαναπάρει την έτσι και ναι δε λέω θεσπέσιος μούναρος, αλλά δε με κέρδισε με τις επιδόσεις της. Οπότε έκατσα να πάρω λίγο μάτι και να την πουλέψω. Τραβάτε με κι ας κλαίω όμως. Όταν την είδα και ενώ κατευθυνόμουν προς την έξοδο, το πουλί μου έκανε μια αιφνιδιαστική κίνηση κι έβγαλε απ’την τσέπη 60 βυζοευρώ γιατί ψηνόταν για 69 το άτιμο! Εντάξει, του είπα, θα σου κάνω το χατήρι ρε. Να πούμε, καταρχάς, για όσους δεν ξέρουν το αξιοπιτσίλιστο αυτό πουλέντο, ότι είναι περδικόστηθη και μαρμαροτραχήλα, φοράει δερμάτινο -πως το λένε- από πάνω, πονηρίδικο καλσονάκι και see-through κυλότα. Τα μαλλιά πλέον δεν είναι ξανθά αλλά καστανομελαχρινοκόκκινα -ξέρω γω τι στον κόρακα είναι τέλος πάντων. Δυνατό εργαλείο, παιδιά, ακούτε το γεροβύζο. Έρχεται, λοιπόν, κουνιστή και λυγιστή στο δωμάτιο αλλά εγώ είχα κρυφτεί πίσω απ’την κουρτίνα να δω αν θα με κράξει. Έβαλε τα γέλια η κακομοίρα (μάλλον κατάλαβε ότι είμαι γκάου) κι αρχίσαμε να λέμε κάτι παπαριές ενώ αλληλοχουφτωνόμασταν. «Πώς σε λένε;» μου κάνει, «Έλα μωρή να σε γλείψω!» της λέω. «Εγώ από πάνω ή εσύ;» μου κάνει. «Ααααα κάνεις και τέτοια πονηρή;» της λέω. Ανεβαίνω από πάνω ο σάτυρος και της ξηγιέμαι πινέλο, όσο αυτή μου έκανε παπάρα τις χριστουγεννιάτικες μπάλες. Δε βολευόμουνα όμως και βάζω αυτή από πάνω. Πάλι δε βολευόμουνα όμως και τη βάζω να ξαπλώσει για να κάνω μακροβούτι. Και έγλειφα και έγλειφα σα μουνοείλωτας. Μετά ανέβηκα να πιπιλίσω τις ρώγες της και βρήκε ευκαιρία να βάλει το τσουτσούνι μου στα ενδότερα η πεόδουλη. Και έσκουζε και βόγγαγε σαν πορνοστάρ. Σταμάτα, της λέω, μη μας ακούσουν οι γειτόνοι και νομίσουν ότι πηδιόμαστε! Στη μούνα της μ’έγραψε όμως η λεγάμενη. Με τα πολλά, την ανεβάζω από πάνω αλλά τι το’θελα; Κωλοχτυπιόταν τόσο που κόντεψε να μου κάνει το πέος αποσπώμενο! Μιλάμε για πόνο όχι αστεία. Οπότε της κάνω άστο κοκόνα μου, χτύπα μια φράπα με τους βύζους κι άντε στην ευχή της Παναγίας. Έδωσε πήρε, στο φινάλε τα κατάφερε και το υγρόν πυρ βγήκε καμαρωτό καμαρωτό. Καθίσαμε μετά και την άρχισα στο πουλενολέγειν ενώ αυτή με γαργάλαγε, αλλά με μια απότομη κίνηση πάνω στο χαχανητό στραμπούληξα τη σπάλα μου γαμώτι κι έμεινα εκεί! Το πουλί τη γλύτωσε αλλά όχι κι η μέση κλαψ. Χαλάλι της όμως, ρε μαγκόνια, γιατί φχαριστήθηκα γαμήσι! Τέτοια περιποίηση και άνεση χρόνου δε την έχω ξανασυναντήσει στη μπουρδελοκαριέρα μου. Χίλια βυζομπράβο στο κορίτσι. Αυτά τα ολίγα. Δε σας κούρασα ε; μουχαχαχα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2009
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Υπηρεσίες
βυζολάγνος
Τιμημένος
18
Πόντοι:
5.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική