Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετα απο καιρο απουσιας στη Φραντζη 47 σημερα το απογευμα ειχα μια διαισθηση οτι θα εχει κατι καλο,παινω τηλ και η ροκ`80ς τσατσα μου λεει΄΄νεο μαναρι,πρωτη μερα στη δουλεια ειναι,Τσεχα ειναι΄΄
Η ωρα περνα και βασανιστικα η ιδια σκεψη ξαναρχεται στο μυαλο αλλα πολυ περισσοτερο στο καυλι μου που απεγνωσμενα΄΄΄πεινουσε΄΄σημερα,ετσι παιρνω το οχημα και σε λιγα λεπτα ειχα παρκαρει επι της Φραντζη
Περιμενω στο σαλονι και μετα απο λιγα λεπτα σκαει μυτη η Ζλαντα ή Ζλανα,καπως ετσι τεσπα
Ξανθια με μαλλι τυπου Victoria Beckham,τιγρισια ματια και αλανιαρικο νυχτοβιο χαρουμενο στυλ,γυμνασμενο σωμα,σιλικονατα γαματα βυζια και εκφυλη πεταχτη σφιχτη σαν πετρα κωλαρα(οπως διαπιστωσα)

Ριχνω το 40αρι στην υπηρεσια και μετα απο λιγο ερχεται στο δωματιο,πρωτη μερα στη δουλεια και πρωην στριπτιζου η τυπισα,οχι μονο γουσταρε αυτο που εκανε αλλα απο τα πρωτα λεπτα μου εδωσε να καταλαβω οτι εχει σκοπο να με καταπιει-αρχικα με γλυψιμο και φιλια απο το στηθος μεχρι περιξ του καυλιου- πιπαρα deep throat με παραλληλο κοιταγμα και ''γαμησι στοματος΄΄χωρις χερια και αφου με καταπινε με μανια και στο χαλαρο μου λεει''τωρα θα σε γαμησω΄΄αρπαζει την ψωλαρα μου που ειχε γινει ΄΄πετρα΄΄και τη βαζει στο σφικτο μουνακι της-σφαλιαρες στα κωλομερια και οι κραυγες δεν αργησαν να ερθουν-το ζει η γκομενα αυτο που κανει-μετα απο καβαλημα αρκετων λεπτων δεν αντεξα και αδειασα αλλα συνεχισε για κανα λεπτο να γαμιεται με μανια και λυσσα
Τη ρωτησα για το προγραμμα της και ποτε μπορουμε να τη βρουμε Φραντζη 47 αλλα δεν γνωριζε καθως''Τωρα θα βγει το προγραμμα''
Παρακαλειται ο επιλοχιας του εν λογω στουντιο να την εχει απογeυματινη-βραδυνη βαρδια
Πολυ καλη μεταγραφη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2007
Όνομα κοπέλας
Ζλάτα
psolaras78
Τιμημένος
74
Πόντοι:
9.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική