Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 20 10
Sex Studio
106290
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπέρα συναγωνιστές του πηδηματος. Η Νάντια ειναι ένα τούμπανο μωρό που στάει μελι....δεν θα αναφερθώ στα του ματς διότι δεν υπάρχει κάτι άσχημο όταν περνάς στο δωμάτιο με την Ναντια...απλα θα αναφερθώ στο παρακάτω σχόλιο του συναγωνιστή Fuckeros όπου αναφέρει πρωκτικό με 30 ευρώ και γλωσσοφιλα...εφοσον κατέθεσα την πραμάτεια μου στο γλυκό μουνάκι της Νάντιας και προς την έξοδο μου από το σπιτακι την ρωτάω αν ισχύει ότι κάνει πρωκτικο με 30 και γλωσσοφιλα αναφέροντας της ότι το διάβασα στο ίντερνετ πρόσφατα καθως την πήρα στα 60 για πρωκτικό και χωρίς γλωσσοφιλα . Η κοπέλα μου είπε πως δεν κάνει και ότι αυτό που έγραψε ο συναγωνιστής είναι παπαριες και ότι της χαλάει την δουλειά. Επίσης μου ανέφερε ότι έχει2 παιδια και δεν θα βαζε την υγιεινη της σε κινδυνο ουτε για 30 ουτε για 1.000.000 ευρώ μου ανέφερε και ότι στο παρελθόν της έχουν κάνει ζημιά στην δουλειά με κάτι παρεμφερή σχόλια αλλά αυτή την φορά θα πάει νομικά για ψευδή κοινοποίηση και εξύβριση προς αυτήν και το επάγγελμα της. Και το κορυφαιο...γλωσσοφιλα δίνω στον σύντροφό μου και όχι στον καθενα....εν κατακλειδι φίλε Fuckeros μην δημιουργείτε ιστορίες για καμία κοπέλα γιατί κανένας τλκα δεν ξέρει τι ανθρωποι ειναι.. .εγώ προσωπικά έγινα ξεφτίλα στην κοπέλα λόγω του ανεγκέφαλου Fuckeros.μαζευτειτε γτ τα κάγκελα δεν είναι για τους μάγκες.. .αλλά για τις αδερφες
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
αλλά νταξει τύπε άραξε που ξεφτιλίστηκες στην πουτάνα να πούμε που έχει και δυο παιδιά και σύντροφο
μην γίνεσαι αγαπούλης..
Και τον Σεπτεμβρη περισυ, παιρνοντας δυο κοριτσια ταυτοχρονα, η μια μου εδινε. Μολις πηγα να δωσω και στην αλλη μου αρνηθηκε κι ετσι ξαναγυρισα στην πρωτη. Δεν σημαινει οτι τα κανουν σε ολους. Ειναι οτι τους βγαλει ο καθε πελατης. Αραια και που θα κανουν και καμια εξαιρεση.
"ουτε για 1.000.000"
"γλωσσοφιλα δινω μονο στον αντρα μου"
γελανε και οι πετρες...