Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 19 10
Sex Studio 104107
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καθως περπατουσα στους δρομους σαν αδεσποτο σκυλι ο δρομος με εβγαλε 2 τετράγωνα πανω από τον οικο της ναντιας,να σημειωσω ότι πιο πριν πετυχα μια πεζη να περπαταει μπροστα μου και εμοιαζε πολύ της ναντιας.
Φτανοντας στο στενο ανεβηκα τα σκαλια και καθησα μαζι με ένα αλλον συναγωνιστη στο σαλονι.Χωρις πολλα πολλα εδωσα το χαρτζηλικι των 30 ευρω και εισηλθα εις την κλινη.
Ο χωρος καθαρος και η διακοσμηση σε επίπεδα στουντιο.Η ναντια αργησε να ερθει στο δωματιο γιατι ειχε αλλον συναγωνιστη πρωτα,εκανε να ερθει σχεδόν 15 λεπτα.
Αφου ηρθε στο δωματιο με χαιρετησε θερμα μιας και με ξερει γιατι εχω παει πολλες φορες μαζι της,εβγαλε τα πορνοτακουνα και τα εσώρουχα και εκατσε γυμνη διπλα μου.
Η ναντια είναι μια αδυνατη 40αρα με 4αρια βυζια και υψος σχεδόν 1,73.
Ξεκινησε με χαιδεματα σε ολο μου το σωμα και γρηγορα με εκανε τούρμπο,εν συνεχεια προχωρησε σε στοματικο deepthroat φαση με μπολικο σαλιο και σωστο βεντουζαρισμα.
Τη σταματαω και ανεβαινει πανω μου αναποδο cowgirl βλέποντας τη πλατη της και αυτή να ιππευει δυνατα με κραυγες.Αυτη η σταση κρατησε σχεδόν 4 λεπτα και μετα την εστησα doggy οπου εκει τη σφυροκοπησα καλα μιας και της το εχωσα στον πρωκτο.Την πισω τρυπα την εχει καλοδουλεμενη οποτε δεν υπηρχαν οι λεξεις του τυπου πιο σιγα ποναω και τετοια όπως λενε οι ιεροδουλες της σειρας,η ναντια είναι μια σωστη επαγγελματιας.
Μετα από κανα 3 λεπτο σφυροκόπημα καθεσα μεσα στη καποτα που ηταν μεσα στον πρωκτο της το υγρο πυρ.Η ναντια αφου μιλησαμε λιγο φευγοντας με γλωσσοφιλησε και εγω την αποχεραιτησα.Η ναντια είναι μια σωστη επαγγελματιας και ομορφη αλλα και με καλες υπηρεσίες και εγω δεν είμαι πελατης της αλλα σκυλος της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2018
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Υπηρεσίες
F
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, makhswrx, Ettore

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2018
Ρε τυπε μήπως γύρισες και τσόντα με την ιεροδουλη?με 30 ευρώ πρωκτικό λέει ο τύπος και γλωσσοφιλα και μετά ξυπνησσ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1