Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 167 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με την Βανεσα στο εν λογω studio εχω παρευρεθει αρκετες φορες αλλα και στο bad girls οταν ηταν πρωτα εκει και ειπα να γραψω και γω την κριτικη μου για αυτον τον κοριτσαρο απ την Ουκρανια.ΈρωταςΗ Βανεσα ειναι μια πολυ γλυκια κοπελα γυρω στα 23 με 24 με πολυ ομορφο προσωπο μπλε ματια καστανομαλα με αναλογιες μοντελου και ενα κωλαρακι πεταχτο που δεν χορταινεις να το χουφτωνεις.Μπηκα στο μεγαλο δωματιο με το jacuzzi και πηρα προγραμμα με γλυψιμο στα 60 ευρω ξεροντας οτι αποδιδει στο full με αυτο το προγραμμα οχι οτι δεν ειναι καλη και με το απλο αλλα επειδη γουσταρω να την γλειφω και την εχω ξαναπαρει με 60Ε και οι δυο εχουμε μια αριστη χημεια μεταξυ μας.Μπηκε στο δωματιο και αγκαλιαστηκαμε με φιλακια στο μαγουλο και στον λαιμο εβγαλε το μινι φορεμα της χωρις εσωρουχα Γλώσσα και τουρλωνε την κωλαρα της τριβωντας την επανω στον πουτσο μου που με καυλωσε πολυ.Αφου ξαπλωσαμε στο κρεβατι αρχισε να με φιλαει στον λαιμο στο στηθος και εκει γυρω και εγω εφοσον ηταν γονατιστη την χουφτωνα απ τον κωλο και της εγλειφα και ρουφουσα της ρογες της αν και οχι πεταχτες εχει και μικρο στηθος το απολαμβανα οπως και αυτη.Μετα μου φορεσε την καποτα και αρχισε την πιπα που δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα εδειχνε οτι το γουσταρε πολυ ηταν στα πλαγια οποτε μπορουσα και γω να την χαιδευω στην πλατη της και το χερι μου πηγαινε μεχρι τον κωλο αλλα και στο μουνακι της που ηταν ηδη υγρο.μετα πηρα σειρα εγω και ηρθε απο πανω μου για να την γλειψω χουφτωνοντας ξανα τον κωλο της και αυτη που και που γυρνουσε να μου παιξει τον πουτσο που ηταν ηδη πολυ καυλωμενος αλλα δεν την πολυ αφηνα γιατι μπορει και να εχυνα.με πιεζε ελαφρα το κεφαλι στο μουνι της που εδειχνε οτι καυλωνε αφου βογκουσε δυνατα και γω επαιζα την γλωσσα μου στην κλειτοριδα της αλλα και αναμεσα στα μουνοχειλα και στην τρυπα της αλλα και τα ρουφουσα κιολας.Αφου τελειωσα και γω με το γλειφομουνι που το απολαυσα για ακομη μια φορα την ξαναεγλειψα στις ρογες της ενω εκεινη μου επαιζε τον πουτσο και μου εκανε ξανα για λιγο πιπα (φαινονταν οτι ηταν πολυ καυλωμενη η ετσι μου φανηκε εμενα) παντως ηταν πολυ ορεξατη και μετα της ειπα να ξαπλωσει μπρουμητα που της χαιδευα την πλατη φισικα το κωλαρακι της και τα ποδια της απο πανω εως κατω και την φιλουσα εκει ταυτοχρονα δηλαδη σχεδον παντου και αφου γυρισε ξανα της φιλουσα και της εγλειφα τα ποδια απ τα μπουτια της μεχρι τα δαχτυλα και λιγο στις πατουσες της και οπως εδειχνε το καραγουσταρε και αυτη.Ηρθε η στιγμη να την γαμησω την εβαλα απο πλαγια πιανοντας και χαιδευοντας τα βυζια της και μετα απο λιγο εχυσα απολυτα ευχαριστημενοςΚατσικογάμης.φιλιθηκαμε στο μαγουλο με αγκαλιτσες πριν φυγει και μου ειπε οτι ειμαι πολυ καλος Χαμόγελοτο συστημα δεν με αφηνει να της βαλω παραπανω βαθμολογια αλλα εγω της βαζω 10 και απο εμφανιση αλλα και απο υπηρεσιες γιατι το αξιζει και με το παραπανω.
Υ.Γ Εχει φυγει απο περσι τον Αυγουστο και δεν ειναι γνωστο αν 8α επιστρεψει καποια στιγμη ξανα.Παντως ηταν πολυ καλη και ειχε σταθερους πελατες.Μακαρι να μας ξαναρθει. Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
oblivion31
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
446
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού