Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 167 10
Sex Studio
156753
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Βολτα με το αυτιστικο του σαιτ(Μπουξος)και αφου ειδαμε γι'ακομα μια φορα το μαυρο χαλι αυτης της πολη ειπα να δοκιμασω το τσουβαλι Μαριζα,να πω την αληθεια στη θολουρα μου πανω την μπερδεψα με τη Ζανετ
Βουλγαρα με κρεμαστα βυζια,κωλο ενα στρεμμα και αρκετα τατουαζ πανω στο θεεικο αυτο κορμι μολις εβγαλε τα 12ποντα ξαφνικα ειδα και το πραγματικο υψος που δεν εχει καμια σχεση με το σαλοναρισμα.
Ηθελα προγραμμα με γυμνο αλλα η τσατσα λεει δεν το κανει η κοπελα,'αυτο το μαγαζι λογω της ηλιθιας ιδιοκτητριας η οποια δεν το προσφερει σαν προγγραμα πρεπει και οι υπολοιπες κοπελες να μην το κανουν,ρε δεν πατε στα διαλα λεω γω?
Και σαν να μην φτανει αυτο,το τσουβαλι ηρθε μεσα στο δωματιο με τουπε να μου ζητησει και τα ρεστα γιατι ειχα την απαιτηση αυτη!!!
Μου φαινεται οτι η πολυ δημοκρατια σ'αυτη τη χωρα κανει κακο τελικα..
Απο υπηρεσιες δεν υπαρχει κατι που πρεπει να θυμαμαι αλλα και να μεταφερω εδω μεσα,η πιπα της ατεχνη και χωρις βαθος,οταν την ειπα να τον βαλει ποιο βαθια,ειπε την εξυπναδα της οτι αν μπορουσε θα εκανε και δεν ηθελε υποδειξεις απο μενα
Στο σεξ απλα και τυπικα πραγματα,ακομα ενα φρουτο που ψωνισαν οι βιλες...
Φυσικα ουτε για 30ε δεν αξιζει!!!
Βουλγαρα με κρεμαστα βυζια,κωλο ενα στρεμμα και αρκετα τατουαζ πανω στο θεεικο αυτο κορμι μολις εβγαλε τα 12ποντα ξαφνικα ειδα και το πραγματικο υψος που δεν εχει καμια σχεση με το σαλοναρισμα.
Ηθελα προγραμμα με γυμνο αλλα η τσατσα λεει δεν το κανει η κοπελα,'αυτο το μαγαζι λογω της ηλιθιας ιδιοκτητριας η οποια δεν το προσφερει σαν προγγραμα πρεπει και οι υπολοιπες κοπελες να μην το κανουν,ρε δεν πατε στα διαλα λεω γω?
Και σαν να μην φτανει αυτο,το τσουβαλι ηρθε μεσα στο δωματιο με τουπε να μου ζητησει και τα ρεστα γιατι ειχα την απαιτηση αυτη!!!
Μου φαινεται οτι η πολυ δημοκρατια σ'αυτη τη χωρα κανει κακο τελικα..
Απο υπηρεσιες δεν υπαρχει κατι που πρεπει να θυμαμαι αλλα και να μεταφερω εδω μεσα,η πιπα της ατεχνη και χωρις βαθος,οταν την ειπα να τον βαλει ποιο βαθια,ειπε την εξυπναδα της οτι αν μπορουσε θα εκανε και δεν ηθελε υποδειξεις απο μενα
Στο σεξ απλα και τυπικα πραγματα,ακομα ενα φρουτο που ψωνισαν οι βιλες...
Φυσικα ουτε για 30ε δεν αξιζει!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίζα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2018
''Μου φαινεται οτι η πολυ δημοκρατια σ'αυτη τη χωρα κανει κακο τελικα..'' μεγάλε Αζα
kostakios
08 Φεβρουαρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Έτσι είναι παίχτη
azazel
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2