Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414924
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την προηγούμενη Πέμπτη κατάθεση στην Αλίνα! Από τις καλύτερες κοπέλες που κυκλοφορούν σε στούντιο αυτή τη στιγμή . Γλυκιά, εξυπηρετική , επιστήμονας και πάνω απ'όλα kinky! Πρωινή βάρδια . Όχι και τόσο πολύ κόσμο, η τσατσά ευγενέστατη. Στο ψητό τώρα. Μπήκε μέσα η γυναικάρα και αρχίσαμε χαμουρέματα στα όρθια . Αφού έγινα τούρμπο , στα όρθια μου έβγαλε τα εσώρουχά της και μου τα κρέμασε γελόντας πάνω στο όργανο. Η γυναίκα έχει απίστευτο sex attitude . Στην κυριολεξία είναι απίστευτη. Και μετά....Η ΠΙΠΑ!!! Απλά απολαμβάνεις! Πίπα σε όλες τις δυνατές στάσεις ! Στα όρθια εγώ αυτή καθιστή, στα όρθια εγώ αυτή στα 4 , εγώ γονατιστός αυτή ανάσκελα, εγώ ξαπλωμένος αυτή ανάμεσα στα πόδια , στάση 69 κλπ. Κάναμε πιο πολλές στάσεις και από αυτές που κάνει ο Υπερσιβηρικός στο ταξίδι Μόσχα - Βλαδιβοστόκ. Το κλου της ήμέρας? Αυτή κάθεται ξαπλωμένη ανάσκελα , και εγώ πάω γονατιστός πίσω από το κεφάλι της . Μου βάζει το όργανο στο στόμα και μετά ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ , χωρίς να το βγάλει γυρνάει μπρούμητα από ανάσκελα . Αεροπλανικό από τα λίγα . Τα είδα όλα. Για το ονόρε κάναμε και λίγο ιεραποστολικό (για λιγότερο από ένα λεπτό αφού δεν άντεχα άλλο...) όπου και κατέθεσα. Η γυναίκα είναι τρομερή, ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ!
Και επιπλέον... Αφού είναι και γιατρός μου έκανε και μια μίνι εξέταση σε καποιο μικροπροβληματάκι υγείας που αντιμετωπίζω!!! Απίστευτος άνθρωπος!Δύο σε ένα . Και σεξ και ιατρική επίσκεψη! Είδατε που φοβάστε τους γιατρούς ? Μια χαρά είναι οι γιατροί! Και εγώ που θεωρούσα την έκφραση "Να στα φάνε οι γιατροί" βρισιά... Χχαχα
Επιπλέον, μου είπε ότι διαβάζει και τις κριτικές! Και άρα αφού με διαβάζει τώρα που γράφω ,να της το πω . ΑΛΙΝΑ ΤΙ ΑΜΟ!!! Φιλιά πολλά αγάπη μου και τα ξαναλέμε!(το αεροπλανικό σου ήταν όλα τα λεφτά)
Αλίνα σπασίμπα μαγιά λιουμπόφ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
198
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική