Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 180 10
Sex Studio
142876
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χθές αποφάσισα να τιμήσω για μια ακομη φορά το to studio, αν και στο πρόγραμμα έγραφε την olivia, εμφανίστηκε μια άλλη κοπέλα της οποιας το ονομα δεν συγκράτησα, λετπτό, ξανθό μακρή μαλι (πιθανόν βαμμένο) συμπαθητικό προσωπο και νεαρής ηλικιας δεν την έκανα πάνω από 23-24. Δεν πέρασα άσχημα η κοπέλα σχετικά άνετη και ομιλητική στα Ελληνικά παρακαλώ με ωραίο κορμι για τα δικά μου δεδομένα μικρό βυζάκι και Μνακι το οποιο σε κάθε χάδι έσταζε όλο και περισσότερο, θα έβαζα το χέρι μου στην φωτια οτι δεν ήταν καθαρόαιμη ελληνιδα αλλα λεπτομέριες.
Απλά γράφω για να τονίσω ορισμένα μελανά σημεία
1. το πρόγραμμα στο site τους αλλα έγραφε και άλλα είδαμε
2. Με το ελευθερο στοματικό είχαμε θέμα, ο τσατσος μου ζήτησε να πληθω!! καλά λεω ακτινές X εχει και ειδε κάτι που δεν ξέρω. Οστόσο οταν πηγαίνω σε studio γουστάρω να είμαι στην πέννα. Αρωματισμένος, λουσμένος, πέφτει και λίγο ξυράφι για το επικείμενο γλυψιμο στις μπάλες και με το που το ακουω τρωω μια φρίκη τεπσα του λέω μην ανυσηχεις ειμαι οκ στο θέμα αυτό.
3. Το γούσταρα το θυληκο και είπα να δόσω κατι παραπάνω.. όμως για τα 100euria πιστευω οτι ήταν τρελή ξεπέτα.
Με την πραγματική olivia την τσέχα είχα περάσει υπέροχα και με λίγότερα.
Θα κάνω μια επίσκεψη ξανα μπάς και έχω λάθος εντύπωση.
Απλά γράφω για να τονίσω ορισμένα μελανά σημεία
1. το πρόγραμμα στο site τους αλλα έγραφε και άλλα είδαμε
2. Με το ελευθερο στοματικό είχαμε θέμα, ο τσατσος μου ζήτησε να πληθω!! καλά λεω ακτινές X εχει και ειδε κάτι που δεν ξέρω. Οστόσο οταν πηγαίνω σε studio γουστάρω να είμαι στην πέννα. Αρωματισμένος, λουσμένος, πέφτει και λίγο ξυράφι για το επικείμενο γλυψιμο στις μπάλες και με το που το ακουω τρωω μια φρίκη τεπσα του λέω μην ανυσηχεις ειμαι οκ στο θέμα αυτό.
3. Το γούσταρα το θυληκο και είπα να δόσω κατι παραπάνω.. όμως για τα 100euria πιστευω οτι ήταν τρελή ξεπέτα.
Με την πραγματική olivia την τσέχα είχα περάσει υπέροχα και με λίγότερα.
Θα κάνω μια επίσκεψη ξανα μπάς και έχω λάθος εντύπωση.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού