Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414877
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Εχω μια προτίμηση στα στουντιοκοριτσα λογο που οι εξετασεις τους αναρτώνται ιντερνετικα αλλα και του οτι προσαρμωζεις απόλυτα το προγραμμα σου . Γενικότερα εχω μια τάση να προτιμώ κοπέλες που ΔΕΝ κανουν προκτικο και ΔΕΝ κανουν τελείωμα στο στόμα . Επισκέφθηκα την βάρβαρα μια και μετα την πρόσφατη επίσκεψη η εμπειρία μαζι της ηταν εξερετικη και για αλλη μια φορα δικαιώθηκα για την επιλογή μου . Χωρις να βιάζεται με καραμελομα στις βρεσκοξυρισμενες μπάλες μου . Στα τέσσερα υπαρχει μια δυσκολία να φτάσεις το στηθος λογο υψους ομως στο ιεραποστολικό σε κυκλώνει μεν τις ποδάρες τις και εκει κατέθεσα . Το άρωμα της γέμισε το χωρο και έχει μείνει εντονα στη μύτη μου . Περπατώντας το μύρισα λιγο πριν μπω στο σπίτι οποτε και εγραψα αμεςως . Κοκοσανελ αρωμα βάρβαρα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2017
Εύγε κ πάλι αγαπητέ.Μονο μία μικρή επισήμανση:δεν θα ορκιζομουν για την πλήρη εγκυροτητα των αναρτωμενων εξετάσεων των κοριτσιών.Με εκτίμηση κ να γαμας πάντα καλα
Blackpenny
24 Νοεμβρίου, 2017
Το να φεύγεις απο studio και να μυρίζεις άρωμα, δεν είναι και πολύ ασφαλές. Υπάρχουν και παντρεμένοι πελάτες.....
S
scorpio16673
24 Νοεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Δεν έγραψα ότι έμεινε πάνω μου . Έμεινε στη μνήμη μου .οταν το μυρίζω τη θυμαμαι . Κοκο Σανέλ ματμαζελ
paulospaulos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3