Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831825
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η τζενη πρεπει να ειναι απο τις πιο γελαστες και ευχαριστες κοπέλες που κανουν αυτη η δουλεια. Πραγματικα το χαμογελο της με κερδισε σπαζοντας μου τον παγο και κανοντας με ακομα πιο ανετο μαζι της. Οχι οτι σε εμαφανιση υστερει το καθε αλλο μαλιστα, σωμα αδυνατο καλλιγραμο, ωραιο φυσικο στηθος μετριου μεγεθους ,καστανα μακρια μαλλια και μια κωλαρα που οταν στην τουρλωνει πραγματικα χανεσαι και προσωπο ανωμαλο.

Το ατου της ομως για μενα ειναι αυτη η ζεστασια που σου βγαζει, το ναζι της και η εκδηλη επιθυμια της να σε ευχαριστησει οσο το περισσοτερο δυνατον.

Αφου μπηκε στο δωματιο και με χαιδεψε ολοκληρο μου εκανε μια ωραια αισθησιακη πιπουλα και συνεχισε να με χαιδευει πραγμα που εκανα και εγω στο μουνακι της και στο κωλαρακι της οταν μου γυρισε σε 69, την εβαλα μετα απο πανω μου οπου την πηρα για λιγο πιανοντας τα βυζακια της, την εβαλα υστερα να ξαπλωσει ανασκελα και την πηρα ιεραποστολικα και στο τελος την γυρισα στα 4 οπου με θεα την κωλαρα της αρχισα να δινω των τελιωτικο ρυθμο. Αυτη με μικρα βογγητα κουνιοτανε μαζι μου μεχρι που τελιωσα.

Η κοπέλα αξιζει μιας και οτι κανει το κανει με τη ψυχη της πραγμα που στο βγαζει κατευθειαν με το που μπει στο δωματιο και σε χαιρετισει-χαμογελασει ολο ναζι και χαρα.

Μακαρι να συνεχισει ετσι μιας και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού