Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 174303
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ειδα εδω μεσα να γραφουν τρομερα πραγματα για την Αφροδιτη και ειπα να δοκιμασω...
Πηγα στο μαγαζι της,η πορτα κλειδωμενη Χμμμ; (δεν πρεπει να εχουν αδεια και κλειδωνουν) η τσατσα μεσα αλλα επρεπε να χτυπησω 2-3 φορες μεχρι να το παρει αποφαση και να σηκωθει για να μου ανοιξει Μαλακία
Με το που την ειδα στο σαλονι,μου ηρθε μια εικονα απο παλια,οπου πρεπει να την ειχα παρει και να μην ειχα καλες εντυπωσεις αλλα βλεπεις η περιεργεια σκοτωνει γατες!!
Δινω τα 30ε(δεν υπαρχει αλλο προγραμμα περαν του απλου).
Μεσα στο δωματιο δεν ειχε καπου να κρεμασω τα ρουχα μου,χαρτι αυτο που λιωνει στα χερια Κεφάλι σε τοίχο! και δυο καρεκλες η μια πανω στην αλλη χωρις τον πατο που μπορεις να κατσεις Μαλακία
Η Αφροδιτη μπορει στα νιατα της να ηταν σουπερ και ορισμενοι να εχουν ακομα αυτη την εικονα στο μυαλο τους αλλα τωρα δεν κανει,περασαν τα χρονια και η εικονα της φιλοτιμης ξεπετας κανει μπαμ!!!
Μιλαει παρα πολλη κατα τη διαρκεια της πραξης,σε κουραστικο και εκνευριστικο βαθμο,η πιπα της απο τις χειροτερες που μου εχουν κανει Λύπη αφου δεν καταφερε να μου τον σηκωσει ενω προσπαθουσε κανενα 5αλεπτο!!!
Στο σεξ οταν εχεις μουνι πηγαδι και παραλληλα μιλας κιολας(ουτε την Ελληνικη προφορα εχει,ουτε τις εξυπνες ατακες,εχει μεινει αρκετα χρονια πισω,στη δεκαετια του 90!!) μπας και σωσεις την κατασταση το εργο παει κατα διαολου..
Εχυσα με τα χιλια ζορια και απλα επαληθευσα τις αρχικες φοβιες μου Money Mouth

Υ.Γ φιλια,γυμνο,αρχιδογλειψιμο και τελειωμα πανω της δεν υπαρχουν Θυμός

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
azazel
Τιμημένος
217
Πόντοι:
38.177
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, mad_max, houdin και 8 άλλα μέλη