Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 150 10
Sex Studio 383604
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ημερομηνία όχι απόλυτα ακριβής.

Οδηγούσα παντελώς πατημένος Ναι! στη Λ.Αθηνών από τον Ασπρόπυργο στον Ταύρο από την μία δουλειά στην άλλη ήτοι Γερο-μύστης από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη. Η πίεση μου στα 20+ Κεφάλι σε τοίχο! τα νεύρα τσατάλια ...Θυμός

Μύστες μπουρδελιάρηδες και στουντιάκηδες προσδεθείτε, στον καναπέ σας, στην καρέκλα του γραφείου σας πάρτε χαρτομάνδηλα και κλάφτε με...

Με το μυαλό θολό η άκρη του ματιού έπιασε την πινακίδα του 373. Χειρόφρενα, αερόφρενα, δεξιά το τιμόνι και τα 5+ μέτρα βρέθηκαν να φιλάνε την πόρτα του στούντιο ... Η ανάγκη αποσυμπίεσης έντονη Λύπη .

Ντιν ντον ... Η τσατσά στο στούντιο με τις 50 αποχρώσεις του κόκκινου πρότεινε: Καθήστε ουισκάκι? Εχουμε μια κοπέλα μα τι κοπέλα πανέμορφη.... ΩΩΩΩΩχχχχχχ καμπανάκια άρχισαν να χτυπάνε στο βάθος των φαιών κυττάρων μου το "φόλα αλέρτ" χτυπούσε.

Η κοπέλα είναι μια γλυκιά όμορφη έως πολύ όμορφη πουτανόφατσα πάνω σε ένα ψηλό κορμί των κόμιξ του Μίλο Μανάρα Έρωτας, σαν αυτά τα σούπερ κορμιά στουντιοκόριτσα που συναντάς κατά κόρον το καλοκαίρι στις παραλίες του Balux, Nalu, Astir, και τόσο εκφραστική όσο και το βλέμμα των αγελάδων ΜΙΛΚΑ που μασάνε χόρτο και κοιτάνε το τρένο που περνά ... Money Mouth

"Η κοπέλα ΔΕΝ κάνει πρωκτικό, ΔΕΝ κάνει στοματικό άνευ, ΔΕΝ κάνει 69, ΔΕΝ ΔΕΝ δεν Κατσικογάμης γαμιέται μήπως? Γαμήσου Κάνει κανονικό και μασσσαααζάααακιιι στα 60. Θα περάσετε?

Η κατάστασή μου σοβαρή πέρασα, κοίταξα δεξιά αριστερά είχα την αίσθηση ότι ήμουν σε επιπλάδικο και πήγαινα να ψωνίσω κομοδίνο Κεφάλι σε τοίχο!

Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο κρατούσε 2-3 βαζελίνες κ λιπαντικά για το μουνί την πλάτη μου κτλ...

ΔΕΝ μπορεί φορούσε μάσκα ομορφιάς και ΔΕΝ χαμογελούσε μην κάνει ζάρες...

Ολοι στη ζωή τους δικαιούνται να γαμήσουν ένα τέτοιο κορμί αλλά.... έπιασε να χαιδεύει το πέος ξανά και ξανά σε σημείο εκνευριστικό μια και δεν είχα να το κάνει κάτι άλλο. Άρχισε να με τρομπάρει, έσκυψε και έφερε το πέος δίπλα στο αυτί της Money Mouth . Μα καλά της μιλάει Χμμμ; απόρησα Εμμμμ κάνει κάποιο ήχο?

Του φόρεσε το σκουφί και άρχισε μία πίπα μηχανική με ένα ύφος σαν να μου έκανε τη χάρη που θα τη γαμούσα. Αυτό ήταν Θυμός τα είχα πάρει στο κρανίο Κεφάλι σε τοίχο!, ο Dirty δεν κάνει τον εργάτη απλά να σπρώχνει, δε γαμάει κομοδίνα και άλλα έπιπλα μόνο τα χύνει για να τα λουστράρει στην επιφάνεια. Της έπιασα το κεφάλι και της το ανεβοκατέβαζα έως ότου χύσω. Εκατομμύρια εν δυνάμει απόγονοί μου ασφυκτιούσαν μέσα στο Latex.

Έως ότου μαζέψει τα τσιμπράκαλά της είχα ντυθεί και διακτινιστεί "beam me up Scotty" στην πόρτα ενώ μία Τζένη Καρέζη φώναζε "τελειώσατεεεεε? Ολα καλάααααά?"

Μάλλον πρέπει να βάλω βίζα στο διαβατήριο, να κατέβω στην Πακιστανούπολη του Μεταξιού και της Φυλής χέρι χέρι με τους Προσκύνημα Γάσπαρη ή Νάσο αλλά πάλι μπορεί να εθιστώ και να κουμπώνω δεκάρικα στις τρύπες των αιδοίων όλο το βράδυ σαν να είναι μονόχειροι ληστές slot machines των καζίνων στο Biarritz και να φωνάζω "όσο κερδίζω θα παίζω' Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
48
Πόντοι:
24.237
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΦΟΡΟΣ, flybywire, Ettore και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2017
Μην κλαις και μην λυπάσαι φίλε Ντέρτι.... Όλοι στη πορνοκαριέρα μας δικαιούμαστε μια (και δυο και τρεις) φόλα ολκής. Απλά την επόμενη φορά ακολούθησε το ένστικτό σου και δεν θα βγεις χαμένος.
TG
The Godfather
28 Οκτωβρίου, 2017
επικος απλαΝαι!ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΚαπέλοΝαι!Ναι!
29 Οκτωβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι! Καπέλο
29 Οκτωβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μύστη, αρχηγέ των οίκων ΚαπέλοΝαι!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4