Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414903
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά την άσχημη ήττα του Ολυμπιακού τι άλλο καλύτερο από μία βόλτα στα κορίτσια να μας ανεβάσουνε.Έτσι λοιπόν κατηφόρισα από Βούρβαχη χωρίς καν να δω ποια κοπέλα ήταν βάρδια.Συνήθως συναντάω Σάρα ένα πολύ αξιόλογο κομμάτι.Αυτή τη φορά βγαίνει η ευγενέστατη τσατσά και μου λέει το όνομα Αλίνα(είχε προηγηθεί μία ακόμα φορά με Αλίνα πριν καιρό).Με που την βλέπω ήταν μέσα στο νάζι περίμενε και άλλος ένας πελάτης ο οποίος αποχώρησε.Δεν ήξερε τι έχανε.Δίνω και εγώ 60 ευρώ τα κλασικά και μπαίνω στο δωμάτιο.Μετά από 5 λεπτά έρχεται το Αλινάκι μέσα στο δωμάτιο και μου λέει μωρό μου ήρθα να σε ζεστάνω.....ακολουθούν τρυψίματα όπου ο τζακ αναστένεται για τα καλά.αρχίζει μετά γλυψίματα στα @@ και ταυτόχρονα την έγλυφα και εγώ δείχνοντας να γόυστάρει.Πολύ καθαρή ακόμα έχω το άρωμα της πάνω μου(όχι τόσο καλό για παντρεμένους..).αφού μετά από τέτοιο καλό γλύψιμο και προσπαθώντας να κρατηθώ να μην τελειώσω αρχίζουμε τα κλασικά.πολύ χαλαρά ώσπου ξαφνικά της λέω να γυρίσει στα 4 και αρχίζει ένα τρελό σφυρωκόπημα .Ακολουθούν διάφορες στάσεις μέχρι και στα όρθια όπου μου είπε ότι της αρέσει πολύ.Χωρίς βιασύνες και αφού δεν τελείωνα με τίποτα μου χάρισε η Αλίνα ένα πολύ δυνατό χύσιμο.

ένιωσα πολύ όμορφα για πρώτη φορά σε έναν τέτοιο χώρο και αυτό χάρη στον επαγγελματισμό και την συμπεριφορά της Αλίνας.Πραγματικά μπράβο της και απέκτησε έναν πολύ μεγάλο υποστηρικτή.Αλινάκι είσαι πολύ μπροστά συνέχιζε να μας χαρίζεις τέτοιες καύλες....!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2009
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια