Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 55 10
Sex Studio
58258
Γενική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Να γράψω και εγώ με την σειρά μου την κριτική μου.
Μετά απο ένα υπεροχο βράδυ, διότι είχαμε το bachelor του κολλητού μου, καταλήξαμε στα γνωστά μέρη για βόλτα και να δούμε που θα καταλήξουμε!!!!
Μετά απο κάποιες φόλες που φάγαμε βρισκόμαστε στο εν λόγω σπίτι...
Η τσατσά πολυ μπλα μπλα και εμφανίζετε η Μπιάνκα...απο Ρουμανια αν θυμάμαι καλα...
Λεω ας περάσω βαρεθηκα τις βόλτες....Πριν μπω καταθέτω το παράβολο των 45€ (για να μην βιαζετε η κοπελα και να με περιποιηθει) λεει...
μου πετάει ...το παραβλέπω και μπαινω μεσα.
Ερχεται μετα απο λιγο η κοπελα με κατι μουτρα μεχρι κατω και τρωω το πρωτο ξενερωμα...
ξεκιναει με πιπα και βαριεται που ζει, λεω αντε μπορει να ειναι κουρασμενο το κοριτσι..
την βαζω στα τεσσερα και καθεται σαν αγγουρι .. την γυρναω κανονικα τα ιδια...
και μου πεταει ο χρονος τελειωσε πρεπει να φυγω!!!!λεω εδω πληρωσαμε παραπανω για να μην πεις αυτην την μλκ...
μην σας τα πολυλογω αλλα ηταν μια εμπειρια πολυ δυσαρεστη...κριμα..
Μετά απο ένα υπεροχο βράδυ, διότι είχαμε το bachelor του κολλητού μου, καταλήξαμε στα γνωστά μέρη για βόλτα και να δούμε που θα καταλήξουμε!!!!
Μετά απο κάποιες φόλες που φάγαμε βρισκόμαστε στο εν λόγω σπίτι...
Η τσατσά πολυ μπλα μπλα και εμφανίζετε η Μπιάνκα...απο Ρουμανια αν θυμάμαι καλα...
Λεω ας περάσω βαρεθηκα τις βόλτες....Πριν μπω καταθέτω το παράβολο των 45€ (για να μην βιαζετε η κοπελα και να με περιποιηθει) λεει...
μου πετάει ...το παραβλέπω και μπαινω μεσα.
Ερχεται μετα απο λιγο η κοπελα με κατι μουτρα μεχρι κατω και τρωω το πρωτο ξενερωμα...
ξεκιναει με πιπα και βαριεται που ζει, λεω αντε μπορει να ειναι κουρασμενο το κοριτσι..
την βαζω στα τεσσερα και καθεται σαν αγγουρι .. την γυρναω κανονικα τα ιδια...
και μου πεταει ο χρονος τελειωσε πρεπει να φυγω!!!!λεω εδω πληρωσαμε παραπανω για να μην πεις αυτην την μλκ...
μην σας τα πολυλογω αλλα ηταν μια εμπειρια πολυ δυσαρεστη...κριμα..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2017
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Τετοια κανετε και σας κοροϊδευουν κανονικα!
Ποτε δεν εχω δωσει πανω απο τη βασικη τιμη , 30 € , έχω γαμησει και με 25 μετα απο παζαρια.
Γιατι ξερω οτι και παραπανω να δωσεις δεν παιρνεις περισσοτερες υπηρεσιες.