Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 597446
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχα πάρα πολύ καιρό να επισκευθώ το εν λόγω studio. Όταν προέκυψε ένα καλό κενό στο πρόγραμμα της ημέρας μου και επειδή CT δεν ήταν εφικτό να κανονίσω άμεσα, αποφάσισα να περάσω για να δω εάν τα καλά σχόλια που γράφουν οι συναγωνιστές τον τελευταίο καιρό αληθεύουν.

Μετά από 20λεπτη αναζήτηση parking (σταμείον για ώρες που είναι αοικτά τα μαγαζιά), με υποδέχεται η ευγενέστατη κυρία της υποδοχής η οποία είναι από τις πιο ευγενικές στο χώρο των studio (βαθμολόγησα την τσατσά με 9 γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης). Αφού εξηγεί το menu (50 απλό, 60 +μασάζ, 70 +69, 80 OWC, 100 full), εμφανίζεται η Σάρα. Παρ'όλο το σχετικό σκότος της αίμθουσας αναμονής, από εμφάνιση και μόνο σε προκαλεί να πεις το ΝΑΙ. Προχωρώ στο δωμάτιο και επιλέγω τα απλό πρόγραμμα (είπαμε είχα να πάω καιρό και έπρεπε να είμαι συγκρατημένος).

Και έρχεται η Σάρα στο δωμάτιο. Άξιοι συναγωνιστές, μιλάμε για ΚΟΥΚΛΑ. Εμφάνιση που δεν βρίσκεις ούτε σε CT. 22 ετών (μπορούσες να την κάνεις και 19), από Σλοβενία, 1χρόνο στην Ελλάδα. Έπαθα την πλάκα μου από την εμφάνιση. Καστανόξανθη, γύρω στο 1,75, super αγγλικά, στήθος φυσικό, σώμα σφριγιλό, μυρωδάτη (για τους μυημένους, με ένα διακριτικό βάψιμο και πολύ χαμογελαστή και χαρούμενη (ίσως επειδή μόλις είχε ξεκινήσει η βάρδια της).

Με τέτοια εμφάνιση (υποκειμενικό είναι αυτό) μόνο στο sex δεν ήταν το μυαλό μου. GFE για τους λάτρεις του είδους. Συνεργάσιμη, μέχρι και λίγη κρέμα που είχε βάλει, όταν της παραπονέθηκα πλύθηκε. Στο προκείμενο, που για μένα ήταν σε δεύτερη μοίρα, ήταν καλή. Συμμετοχή και διάθεση super, τρομερό στοματικό ενώ η θέα όταν ήταν από οπάνω μου και κοιτούσε αντίθετα, ήταν "αξιοθέατο".

Συνάδελφοι, αν και 36 ετών, με εμπειρία από το χώρο και τη ζωή γενικότερα, θα μπορούσα και να την ερωτευτώ.

Προσοχή, όχι πιτσιρικάδες και άνω των 50 φιατί υπάρχει κίνδυνος καψούρας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2009
Όνομα κοπέλας
Σάρα
wiser
Μέλος
22
Πόντοι:
31
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια