Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 243 10
Αριστοτέλους 6
Hot
Sex Studio
348400
Γενική βαθμολογία
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλησπέρα στον κόσμο του Bou,
Γράφω για πρώτη φορά κριτική μετά απο πολύ καιρό. Η άποψη μου ήταν οτι ο καθενας περναει διαφορετικά με κάθε κοπέλα οπότε δεν χρειαζεται να επηρεαζω, ομως η απάτη της Σαμπρίνας ειναι εκνευριστική και καλό ειναι να γνωριζετε περι τινος πρόκειται.
Ενδεικτική ημερομηνια με αποκλιση 1 εβδομαδας.
Επηρεασμενος από πολλή προβολή σε όλα τα γνωστά site αποφασίζω να την επισκεφτώ.
Η εμφάνιση της ειναι οπως ακριβώς την βλέπετε , πολύ καλη δηλαδή.
Η συμπεριφορά της όμως! Πιο ξινή και αγέλαστη γκομενα δεν εχω συναντήσει ποτέ.
Ούτε με την πίπα πολυ ασχολήθηκε, ουτε να την παρω οπως ηθελα με αφησε, ουτε να ανεβει πανω δεχτηκε γιατι βαριότανε.
Επαθα πλάκα, την περιμενα και 20 λεπτα σαν μαλακας με το πουλι στο χερι να ερθει, μου επετρεψε να την αερογαμήσω 5-10 λεπτα και σηκώθηκε και εφυγε.
Ουτε γεια δεν ειπαμε.
Φτου σου που θες και 50 ευρω.
Ποτε ξανα ουτε απέξω
Γράφω για πρώτη φορά κριτική μετά απο πολύ καιρό. Η άποψη μου ήταν οτι ο καθενας περναει διαφορετικά με κάθε κοπέλα οπότε δεν χρειαζεται να επηρεαζω, ομως η απάτη της Σαμπρίνας ειναι εκνευριστική και καλό ειναι να γνωριζετε περι τινος πρόκειται.
Ενδεικτική ημερομηνια με αποκλιση 1 εβδομαδας.
Επηρεασμενος από πολλή προβολή σε όλα τα γνωστά site αποφασίζω να την επισκεφτώ.
Η εμφάνιση της ειναι οπως ακριβώς την βλέπετε , πολύ καλη δηλαδή.
Η συμπεριφορά της όμως! Πιο ξινή και αγέλαστη γκομενα δεν εχω συναντήσει ποτέ.
Ούτε με την πίπα πολυ ασχολήθηκε, ουτε να την παρω οπως ηθελα με αφησε, ουτε να ανεβει πανω δεχτηκε γιατι βαριότανε.
Επαθα πλάκα, την περιμενα και 20 λεπτα σαν μαλακας με το πουλι στο χερι να ερθει, μου επετρεψε να την αερογαμήσω 5-10 λεπτα και σηκώθηκε και εφυγε.
Ουτε γεια δεν ειπαμε.
Φτου σου που θες και 50 ευρω.
Ποτε ξανα ουτε απέξω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2017
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού