Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 397 10
Sex Studio
333050
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επίσκεψη μετά απο καιρό στην Θεσσαλονίκη και μέσα στον καύσωνα για συνάντηση με την Βουλγάρα βυζαρού Γαλήνη. Είχα δεί στο πρόγραμμα οτι δούλευε στο Red Light και έσπευσα να την συναντήσω. Φτάνω το μεσημεράκι στον οίκο λούτσα στο ιδρώτα ύστερα απο αρκετό περπάτημα μέσα στο λιοπύρι και η τσατσά μου επιβεβαιώνει οτι όντως δουλεύει η Γαλήνη.Δίνω τα φράγκα (40 ευρώ) και αφού πρώτα άδειασα την κύστη μου στο πεντακάθαρο WC, φεύγω βούρ για το δωμάτιο. Το δωμάτιο ήτανε πεντάκαθαρο και όλα ήτανε στην εντέλεια. Ξεκινώ το μπανάκι και πρίν ακόμα σκουπιστώ μουκάρει στο δωμάτιο η Γαλήνη και παίρνει θέση μάχης βγάζοντας βρακάκι και στηθόδεσμο. Με θυμότανε απο τις προηγούμενες φορές και είπαμε καναδυό κουβεντούλες για αρχή. Για όσους δεν την ξέρουν, η Γαλήνη είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι 25 χρονών απο Βουλγαρία, έχει μαύρα μαλλιά που φτάνουν στο ύψος των ώμων, σκούρα καστανά μάτια, λευκή επιδερμίδα, μικροκαμωμένο πολύ ωραίο σώμα και βυζάρες βγαλμένες απο άλλον πλανήτη. Ξεκίνημα με χούφτωμα στα όρθια στις βυζάρες της, λίγα φιλιά στην πλάτη και στον λαιμό και παίξιμο με το μικρό αλλά πεταχτούτσικο κωλαράκι της (έχει κάνει και piercing πάνω απο τα κωλομέρια).Ξαπλώνω και της ζητάω να φέρει στην μούρη μου τις βυζάρες της για πιπίλισμα, αρχίζω να φιλώ και να πιπιλάω και να λέω μερικές χιουμοριστικές ατάκες που τις αρέσουνε. Με αυτά και με αυτά, βάζει το προφυλακτικό στο στόμα της και ξεκινάει μια υπέροχη πίπα παίρνοντας τον πούτσο μου αργά και βασανιστικά στο στόμα της αρχίζοντας σιγά σιγά να ανεβάζει την ένταση. Το αξιοσημείωτο είναι οτι καθόλη την διάρκεια της πίπας με κοιτούσε συνέχεια στα μάτια με ένα βλέμμα απίστευτα πρόστυχο ενω έκανε και κόλπα με το μαγουλάκι της ! Την γυρνάω ιεραποστολικά με αργές διεισδύσεις για να αισθάνομαι τον κόλπο της ρίχνοντας ματιές τόσο στο όμορφο, νεανικό και καλοσχηματισμένο μουνάκι της αλλά και στις βυζάρες της που πάλλονταν. Καθώς ανέβασα ένταση με τον ρυθμό του τραγουδιού duke dumont -ocean drive που έπαιζε εκείνη την ώρα, κάνω να σκύψω πρός τα πάνω της και ο ιδρώτας άρχιζε να στάζει ποτάμι πάνω της φέρνοντας με σε αμηχανία (παρά την ατάκα της δεν πειράζει μωρέ, νεράκι είναι). Της ζητάω να ανέβει απο πάνω και εκεί πραγματικά η θέα ήτανε όλα τα λεφτά. Κουνήθηκε αργά και όμορφα αλλά λίγο η ζέστη, λίγο η κούραση κάπου το έχασα και το γυρίσαμε με χειρομάλαξη που την απόλαυσα στον μέγιστο βαθμό βάζοντας την να ξαπλώσει στο πλάι χαιδεύοντας την κορμάρα της και ρουφώντας τις βυζάρες της σαν να μην υπάρχει αύριο (κόντεψα να βάλω το μισό βυζί μέσα στο στόμα μου!). Το τέλος ήρθε βρίσκοντας μας σφιχταγκαλιασμένους, να έχουμε έρθει μούρη με μούρη και να κοιταζόμαστε βαθιά μέσα στα μάτια. Μια ακόμη υπέροχη συνάντηση με την Γαλήνη είχε φτάσει στο τέλος της βρίσκοντας με αναψοκκινισμένο και να κολυμπάω στον ιδρώτα. Και κάπου εκεί γίνεται το κορυφαίο, η Γαλήνη πιάνει το σουτιέν της και αρχίζει να μου κάνει αέρα σαν υπηρέτρια της Αρχαίας Αιγύπτου (αισθάνθηκα για λίγο σαν τον Φαραώ) προσφέροντας μου ανακούφιση αλλά και γέλιο. Ήτανε η τρίτη συνάντηση μου με την Γαλήνη και μόνο φαρμακερή δεν ήτανε. Το μόνο αρνητικό είναι η απόσταση που καθιστά τις συναντήσεις μου με το μωρό αρκετά κοστοβόρες. Αν έμενα Θεσσαλονίκη, θα ήτανε για μένα το απόλυτο στανταράκι γιατί εκτός απο κουκλάρα με συγκλονιστικές βυζάρες είναι πολύ καλό παιδί με τρομερή αίσθηση του χιούμορ και δεν δυσανασχετεί ποτέ.Της βάζω άριστα 10 και στις βυζάρες της 10 με τόνο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2017
Όνομα κοπέλας
Γαλήνη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού