Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352473
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την δευτέρα η όρεξή μου για απόλυτα καινούριες εμπειρίες γέμισαν το μυολό μου... Όταν έφτασα ηΚαρολινα μου φάνηκε η ποιο σεξυ γυναικα του κοσμου, οταν βρεθηκαμε στο δωματιο (πραγματικα καθαρο και με γουστο)ενιωσα μια ελξη και μια χαλαρωση σαν να τιν ηξερα πολυ καιρο. πολυ ευγενικη και τρυφερη! μου εβαλε το προφυλακτικο με εγλυφε και μα φιλουσε αρχισε απο το λαιμο
και προχορουσε προς τα κατω ημουν πολυ ερεθισμενος και την ηθελα σαν τρελος. αρχισε να μου τον παιζει με τα υπεροχα βυζια και τρελενομουν. στο σεχ ηταν πολυ καλη και με πολυ παθος καταφερε να μου ικανοπιησει ολες μου τις ορεξεις. τη συστηνω ανεπιφιλακτα σε ολους και για ολα τα γουστα. ειναι μια πραγματικη γυναικα που μπορει να καταλαβει τι θελει ενας αντρας καθε στιγμη και μπωρει να του το προσφερει 100%
και προχορουσε προς τα κατω ημουν πολυ ερεθισμενος και την ηθελα σαν τρελος. αρχισε να μου τον παιζει με τα υπεροχα βυζια και τρελενομουν. στο σεχ ηταν πολυ καλη και με πολυ παθος καταφερε να μου ικανοπιησει ολες μου τις ορεξεις. τη συστηνω ανεπιφιλακτα σε ολους και για ολα τα γουστα. ειναι μια πραγματικη γυναικα που μπορει να καταλαβει τι θελει ενας αντρας καθε στιγμη και μπωρει να του το προσφερει 100%
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού