Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 142 10
Sex Studio
177677
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
περιπλανωμενος στο χαος της αθηνας κατεληξα σε ενα παλιο και γνωστο μερος.ειχα πολυ καιρο να παω λογο παρκαρισματος που και παλι τα ιδια ομως η υπομονη μου με αποζημιωσε στο επακρο... μπαινωντας μια γλυκιτατη και τσαχπινα υπηρεσια που ηξερε να κανει αψογα την δουλεια της μου παρουσιασε ενα καυλακι πρωτης ταξης που χωρις δευτερη κουβεντα μου ηρθε ταμπλας πηρα το ελευθερο και με τρελες καυλες ετρεξα στο δωματιο,ευτυχως δεν σκοτωθηκα. το κοριτσι το΄χει ρε παιδι μου,μπαινωντας και μονο το αρωμα της η τσαχπινια καλυτερα η πουτανια της,μεβαλαν και την τραβηξα στην αγκαλια μου. τι φιλια,τι χαδια λες και ειμαστε ζευγαρι και βρισκομαστε μετα απο καιρο και δεν την ειχα ξαναδει ποτε... ψεματα παντα μια "ναταλι" εψαχνα στα ονειρα μου.με λιγα λογια το κοριτσι με ρουφηξε ολο, οσες προσπαθειες και να εκανα να κρατηθω στο τελος τα ειπιε ολο τρελλα. εντυπωση μου εκανε που δεν εφυγε κατ'ευθειαν και καθησε να παιξουμε κιαλο και να γνωριστουμε. η απολυτη ικανοποιηση, θαμωνας θα γινω το καπνισμα βλεπω να κοβω γιατι λεφτα δεν υπαρχουν, θα ρωτησω και την τσατσα την αλλη φορα αν υπαρχουν καρτες μελων για εκπτωση..χα..χα.. οποιος δεν παει θα χασει ολα τα ευρω ειναι το κοριτσι οπως ειπα στην αρχη "ναταλι" τελεια και κ α υ λ α . .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού