Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 108 10
Sex Studio
242678
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Ταξιδάκι στη Λάρισα και επίσκεψη στα γνωστά μέρη που προσωπικά είχα κάποια χρόνια να επισκεφτώ. Ο χώρος όπως πάντα πεντακάθαρος ΑΛΛΑ καμία σχέση με τη ζωντάνια που υπήρχε κάποτε ! Υπήρχαν μόλις δυο κοπέλες σε σχέση με παλιότερα που αν θυμάμαι καλά υπήρχαν γύρω στις πέντε τουλάχιστον ... Οι επιλογές λίγες λοιπόν και εγώ επέλεξα την Άννα όπως μου συστήθηκε ( μιας και σε ένα φίλο που είχε πάει λίγες μέρες πριν συστήθηκε διαφορετικο όνομα και καταγωγή όπως έμαθα μετά ) ένα μιλφ μελαχρινό μπαμπατσικο με μεγάλα φυσικά βυζια και συμπαθητικό πρόσωπο γύρω στα 40 που με υποδέχθηκε με μαύρα εσώρουχα και ρόμπα ώστε να κρύβει τυχόν ατέλειες μάλλον , και καταγωγή από την Αλβανία ... Στο διαταυτα απλό προγραμμα μια μέτρια πίπα , βαριεστημένη αντιμετώπιση , μπόλικο τζελ με σχεδόν ανύπαρκτη αίσθηση διείσδυσης και τελικά την έβαλα από κάτω ώστε να βλέπω τα βυζια της μιας και ήταν το μόνο που άξιζε και τελείωσα με τα χίλια ζόρια . Δεν ξέρω αν έφταιγε η χημεία αν έφταιγε το ότι δεν υπήρχε δουλειά πάντως το μεροκάματο δεν το τίμησε η κοπέλα ...
Την πάτησα άλλη μια φορά λοιπόν αλλά ποιο πολύ με ενόχλησε αυτή νεκρική σιγή που επικρατούσε στο χώρο καμία σχέση με άλλοτε ...
Την πάτησα άλλη μια φορά λοιπόν αλλά ποιο πολύ με ενόχλησε αυτή νεκρική σιγή που επικρατούσε στο χώρο καμία σχέση με άλλοτε ...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2017
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2017
παιζει να ειναι κ το παλτο η Αννα η Βουλγαρα που περασε κ απο Καρδιτσα πριν κατι χρονια...η περιγραφη ταιριαζει,εαν την εβλεπα θα μπορουσα ανετα να την θυμηθω...παλτο ηταν κ παλτο εμεινε τελικα.
![dimmits](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/l/48/48110.jpg)
dimmits
26 Μαΐου, 2017
Ασε τα παραμυθια δεν υπαρχει Αννα ειναι τρια κοριτσια ΝΙΝΑ ΝΤΙΑΝΑ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΡΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΝΑ
P
paparorokas
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2