Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 67 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Έλενα την έχω πάρει καμιά 4-5 φορές και είπα να πάω να κάνω ακόμα μια κατάθεση μιας και τη πεθύμησα.Η γνωστή πρασινομάτα Ρουμάνα με τις βυζάρες.Δίνω το πορνοπαράβολο των 30 στη τσατσά και με περνάω στο δωμάτιο.Ελάχιστη αναμονή,κανά δίλεπτο.Εισέρχεται,τα βγάζει,σερβίρει απλόχερα τις βυζάρες και με τα απαιτούμενα προκαταρκτικά σηκώνεται το εργαλείο και βάζει με τρόπο τη καπότα.Εξαιρετική πίπα χωρίς χέρι,διάρκειας με σταθερό ρυθμό.Το γκουρμπέτι το βγάλαμε σε 4 στάσεις.Αρχικά στα 4 με δυνατό σφυροκόπημα,δέχθηκε αδιαμαρτύρητα 2 γερές μπάτσες που της έδωσα στα κωλομέρια,που πάντως έδειξε να το απολαμβάνει.Έτριζε πάρα πολύ το κρεβάτι,ήταν έτοιμο να σπάσει και ξενέρωσα.Να το κοιτάξουν αυτό το θέμα οπωσδήποτε,είναι κρίμα να χουν τόσο ωραία κοπέλα και άλλο τόσο σκατά κρεβάτια στα δωμάτια.Μου πέσε και κάναμε 2 λεπτά να το σηκώσουμε το εργαλείο.Δεύτερη στάση ιεραποστολικά,όπου το γούσταρε και δέχθηκε από ένα φιλί στο στόμα και στο λαιμό γελώντας.Και τέλος με δική της πρωτοβουλία ανέβηκε από πάνω cowgirl προς εμένα και μετά από λίγο προς την άλλη κατεύθυνση και έτσι ολοκληρώθηκε η κατάθεση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2017
Όνομα κοπέλας
Έλενα
teochatz
Σεβαστός
44
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, yorkie, Geokoro και 6 άλλα μέλη