Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 46 10
Sex Studio
58805
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μόλις μπαίνω στο στούντιο το μωρό δεν είχε προλάβει να μπει στη κουζίνα από τον προηγούμενο συνάδελφο που την είχε μπανίσει
Σε διαγώνια θέση το Ντεάκι, μαυρισμένη φουλ και με το γυαλί αυτό το γκαυλιάρικο, μου έκανε κλικ και πέρασα.
Δυνατή Πίπα με σαλάκι αρκετό και μερικά ντιπ...όπως την εσπρωχνα εγώ(αν δεν επαιρνα εγω πρωτοβουλία δε ξερω αν θα έκανε απο μόνη της).
Λίγο ανάμεσα στις κρεμασμένες βυζάρες της(το μόνο που με χάλασε επάνω της) το πέος μου για βυζομαλακία και όλα καλά.
Ξεκίνημα παράστασης...
1η στάση απο κάτω αυτή με το ένα πόδι ψηλά και μπορώ να πω η μουνάρα της αρκετά σφιχτή:rockonαν και δεν της φαίνεται
2η στάση και τελευταία στα 4 μεπολύ χαστούκι και γρήγορο ρυθμό...
Γενικά καλή επιλογή για ξεμπούκωμα...!!!
Σε διαγώνια θέση το Ντεάκι, μαυρισμένη φουλ και με το γυαλί αυτό το γκαυλιάρικο, μου έκανε κλικ και πέρασα.
Δυνατή Πίπα με σαλάκι αρκετό και μερικά ντιπ...όπως την εσπρωχνα εγώ(αν δεν επαιρνα εγω πρωτοβουλία δε ξερω αν θα έκανε απο μόνη της).
Λίγο ανάμεσα στις κρεμασμένες βυζάρες της(το μόνο που με χάλασε επάνω της) το πέος μου για βυζομαλακία και όλα καλά.
Ξεκίνημα παράστασης...
1η στάση απο κάτω αυτή με το ένα πόδι ψηλά και μπορώ να πω η μουνάρα της αρκετά σφιχτή:rockonαν και δεν της φαίνεται
2η στάση και τελευταία στα 4 μεπολύ χαστούκι και γρήγορο ρυθμό...
Γενικά καλή επιλογή για ξεμπούκωμα...!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2017
Όνομα κοπέλας
Ντέα
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2017
τι βαρδια πηγες?