Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
834398
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Aρκετα προσχαρη και γελαστη με μεγαλους στητους βυζους που σε αφηνει να τους χουφτωνεις. Εγω προσωπικα που καβλωνω με τα μεγαλα βυζια δεν τα αφηνα απ τα χερια μου. Της ειπα οτι και καλα την εχω ξαναπαρει (δοκιμασμενο τρυκ) για να με προσεξει ιδιαιτερα και δεν εχασα. Αφου με χαιδεψε σε ολο το κορμι ποτε με τα χερια της και ποτε με τη γλώσσα της.
Στη πιπα αρκετα ηρεμη και αργη μου σηκωσε το τερας και αφου της σφυροκοπησα για λιγο το μουνακι το εβγαλα και αφου μου το πηρε στο χερι, εβαλε σαλιο στο κωλαρακι της και με οδηγησε στα ενδοτερα διαμερισματα-τοιχωματα οπου αν και στενα στην αρχη τα ανοιξα για τον επομενο.
Το μαγαζακι αρκετα καθαρο και γουστοζικο με μειον το οτι δεν εχει ντουζιερα στο δωματιο περα απ τον κλασσικο νυπτηρα.
Αν την ξαναπαρω συγουρα θα της ζητησω ισπανικο μιας και τα βυζια της ειναι τα πλεον καταλληλα αλλα πανω στη καβλα της στιγμης το ξεχασα.
Στη πιπα αρκετα ηρεμη και αργη μου σηκωσε το τερας και αφου της σφυροκοπησα για λιγο το μουνακι το εβγαλα και αφου μου το πηρε στο χερι, εβαλε σαλιο στο κωλαρακι της και με οδηγησε στα ενδοτερα διαμερισματα-τοιχωματα οπου αν και στενα στην αρχη τα ανοιξα για τον επομενο.
Το μαγαζακι αρκετα καθαρο και γουστοζικο με μειον το οτι δεν εχει ντουζιερα στο δωματιο περα απ τον κλασσικο νυπτηρα.
Αν την ξαναπαρω συγουρα θα της ζητησω ισπανικο μιας και τα βυζια της ειναι τα πλεον καταλληλα αλλα πανω στη καβλα της στιγμης το ξεχασα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2009
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού