Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 98 10
Sex Studio
138941
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λοιπον μετα απο τσαρκα με τον Μπακαγιοκο Menathor(),
μου εμεινε στο μυαλο αυτο το μωρακι απο την Ουγγαρια!
Αντριαννα... Ξανθο μωρακι με μακρυ μαλλι, 31χρ.(), piercing διπλα στα χειλη, ωραιο προσωπο,στηθακια 2αρια στητα() και τελος ενα ωραιο κωλαρακι!
Δινω το πορνοπαραβολο των 30€ για δοκιμασμα!
Ερχεται μετα απο λιγο το μωρο,αφου τα ειπαμε λιγακι ..μου ειπε πως το αθλημα το ξεκινησε απο την Αλεξανδρουπολη!
Αρκετο χαμουρεμα και απο τους δυο μας εκατερωθεν. Μου λεει "βγαλτο κι εσυ να ειμαστε στα ιδια" (). Αρπαξε κατευθειαν το σηκωμενο εργαλειο και φορεσε το σκουφακι του!
Μου εκανε πιπα ενω ημουν με τα γονατα στο κρεβατι..ωσπου ξαπλωνω για να τον παιρνει πιο ανετα. Παραλληλα δαχτυλιαζα το ωραιο κωλαρακι της! Η πιπα της δεν ελεγε και τπτ,ωσπου την σταματησα για να την γαμησω ιεραποστολικα. Την γαμουσα αρκετα χαλαρα για αρχη κι αυτη ανοιγε τα ποδια της ποτε -ποτε σε σπαγγατο(). Σε μια στιγμη της πιανω τα ποδια και τα σηκωνω ενωμενα να κοιτανε το ταβανι. Γουσταραμε αρκετα ετσι και οι 2 και μερικα σκαμπιλακια που πεσανε στα κωλομερια της δεν δυσανασχετησε το μωρο!..Αλλαξαμε μετα απο λιγο σε cowgirl προς εμενα...Αρκετα καλα καθισματα το μωρο,ωσπου ξεκινησε το σφυροκοπημα της το εντονο!() Να κοιταζομαστε εντονα και να καταλαβαινει πως τελειωνα αργα -αργα και ανεβοκατεβαινε σιγα με βαθια καθισματα(). Ο ορισμος του στραγγιγματος!
Χαιρετηθηκαμε με το μωρακι και ολα καλα!
μου εμεινε στο μυαλο αυτο το μωρακι απο την Ουγγαρια!
Αντριαννα... Ξανθο μωρακι με μακρυ μαλλι, 31χρ.(), piercing διπλα στα χειλη, ωραιο προσωπο,στηθακια 2αρια στητα() και τελος ενα ωραιο κωλαρακι!
Δινω το πορνοπαραβολο των 30€ για δοκιμασμα!
Ερχεται μετα απο λιγο το μωρο,αφου τα ειπαμε λιγακι ..μου ειπε πως το αθλημα το ξεκινησε απο την Αλεξανδρουπολη!
Αρκετο χαμουρεμα και απο τους δυο μας εκατερωθεν. Μου λεει "βγαλτο κι εσυ να ειμαστε στα ιδια" (). Αρπαξε κατευθειαν το σηκωμενο εργαλειο και φορεσε το σκουφακι του!
Μου εκανε πιπα ενω ημουν με τα γονατα στο κρεβατι..ωσπου ξαπλωνω για να τον παιρνει πιο ανετα. Παραλληλα δαχτυλιαζα το ωραιο κωλαρακι της! Η πιπα της δεν ελεγε και τπτ,ωσπου την σταματησα για να την γαμησω ιεραποστολικα. Την γαμουσα αρκετα χαλαρα για αρχη κι αυτη ανοιγε τα ποδια της ποτε -ποτε σε σπαγγατο(). Σε μια στιγμη της πιανω τα ποδια και τα σηκωνω ενωμενα να κοιτανε το ταβανι. Γουσταραμε αρκετα ετσι και οι 2 και μερικα σκαμπιλακια που πεσανε στα κωλομερια της δεν δυσανασχετησε το μωρο!..Αλλαξαμε μετα απο λιγο σε cowgirl προς εμενα...Αρκετα καλα καθισματα το μωρο,ωσπου ξεκινησε το σφυροκοπημα της το εντονο!() Να κοιταζομαστε εντονα και να καταλαβαινει πως τελειωνα αργα -αργα και ανεβοκατεβαινε σιγα με βαθια καθισματα(). Ο ορισμος του στραγγιγματος!
Χαιρετηθηκαμε με το μωρακι και ολα καλα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2017
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει σε κάποιον που ΔΕΝ θα έχει αυτήν την ψωλή.
Συγκεκριμένα παραδείγματα σουπερ γαμησιών : Στο "τσίρκο" (26ης Οκτωβρίου 35 Α) με την Άντρεα ψηλή λίγο γεματούτσικη κοντό μαλλάκι και με την Σανέλ ψηλή ξανθό μαλλί πολλά τατουάζ. Αυτές οι δύο υπνωτίζονται όταν βλέπουν μεγάλη ψωλή ...
Αναφέρομαι σε παλιές πουτάνες, επειδή ΔΕΝ θέλω να προμοτάρω κάποια που δουλεύει τώρα. Θέλω να γράφω κριτικές για να μαυρίζω κακές επαγγελματίες, και όχι για να προμοτάρω. Δεν πληρώνομαι για να προμοτάρω.