Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
Sex Studio 58716
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την ειχα Ξαναδει αλλα δεν μου κανε το Κλικ..Σημερα ομως εγινε που την ειδα Φουλ Μαυρισμενη και την ρωτησα και μου ειπε πως εκανε Σολαριουμ η' καλυτερα ΨωλαριουμΓλώσσα και Τελικα Μπηκα. Οσοι δεν την ξερετε να πω πως ειναι γυρω στα 28 Ρουμανα απο Τιμοσοαρα Μελαχρινη με Βυζι προς 3 αλλα πολυ πλαδαρο,ισως και το μονο της ΕλαττωμαΝτροπή,ωραιο σωμα γυμνασμενο με πολλα Τατοθαζ ειδικα στο δεξι ποδι κοιλια και κατι Αστερακια πισω στην πλατη. Α εχει παιδι και Γκομενο τα τελευταια 9 χρονια..το Αναφερω απλα αν Ενδιαφερετε κανεις ΓυμνοΣαλιαγκας οπως εκανα ΕγωΓλώσσαΓλώσσα. Μπηκα στο αριστερο δωματιο και δεν αργησε να ερθει το Μωρο που φορουσε και γυαλακια και ηταν πολυ ΣεξυΈρωταςΈρωτας Πιπα καλη αλλα καπως Μονοτονη θα την ελεγαΧμμμ; και λιγο με Πονεσε.Μετα με καβαλαει και Χτυπιοταν πανω κατω και της Εγλειφα τα αυτια το προσωπο και προσπαθησα για Γλωσσοφιλο αλλα με Απεφευγε Περιτεχνα με Ντριμπλα αλλα ΣκοκοΠροσκύνημα. Την γυρναω μετα στα 4 οπου εδωσε ρεσιταλ με τη σταση του σωματος της που Τουρλωνε την ΡουμανοΚωλαρα της και Δουλευα το 'Κομπρεσερ'μου πανω τηςΚατσικογάμης Ασταματητα και Αδιακοπα κανα 5λεπτο οπου και Εχυσα με Πυγμη και Βιαιοτητα μεσα τηςΜατάκιΜατάκι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντέα
Υπηρεσίες
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Menathor, Blastbeat208

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2017
Έπρεπε να κάτσει για να τη φιλήσεις,θα μας έγραφες ομως τι γεύση είχαν τα σπερματοζωάρια του προηγούμενου? Μαλακία
24 Μαρτίου, 2017
Χαχα ρε παίχτη από την πρώτη φορά στο γκομενικό το πήγες? Πως γκένεν αυτό? Σπασίκλας
Ωραία κριτική πάντως 100% αλήθεια, αν είχε στητό βυζάκι... [s]θα ήταν άψογη[/s] βασικά δεν θα έμενε Θεσσαλονίκη.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2