Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 46 10
Sex Studio
58716
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την ειχα Ξαναδει αλλα δεν μου κανε το Κλικ..Σημερα ομως εγινε που την ειδα Φουλ Μαυρισμενη και την ρωτησα και μου ειπε πως εκανε Σολαριουμ η' καλυτερα Ψωλαριουμ και Τελικα Μπηκα. Οσοι δεν την ξερετε να πω πως ειναι γυρω στα 28 Ρουμανα απο Τιμοσοαρα Μελαχρινη με Βυζι προς 3 αλλα πολυ πλαδαρο,ισως και το μονο της Ελαττωμα,ωραιο σωμα γυμνασμενο με πολλα Τατοθαζ ειδικα στο δεξι ποδι κοιλια και κατι Αστερακια πισω στην πλατη. Α εχει παιδι και Γκομενο τα τελευταια 9 χρονια..το Αναφερω απλα αν Ενδιαφερετε κανεις ΓυμνοΣαλιαγκας οπως εκανα Εγω. Μπηκα στο αριστερο δωματιο και δεν αργησε να ερθει το Μωρο που φορουσε και γυαλακια και ηταν πολυ Σεξυ Πιπα καλη αλλα καπως Μονοτονη θα την ελεγα και λιγο με Πονεσε.Μετα με καβαλαει και Χτυπιοταν πανω κατω και της Εγλειφα τα αυτια το προσωπο και προσπαθησα για Γλωσσοφιλο αλλα με Απεφευγε Περιτεχνα με Ντριμπλα αλλα Σκοκο. Την γυρναω μετα στα 4 οπου εδωσε ρεσιταλ με τη σταση του σωματος της που Τουρλωνε την ΡουμανοΚωλαρα της και Δουλευα το 'Κομπρεσερ'μου πανω της Ασταματητα και Αδιακοπα κανα 5λεπτο οπου και Εχυσα με Πυγμη και Βιαιοτητα μεσα της
Διαγραμμένο μέλος 86473
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ωραία κριτική πάντως 100% αλήθεια, αν είχε στητό βυζάκι... [s]θα ήταν άψογη[/s] βασικά δεν θα έμενε Θεσσαλονίκη.