Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333049
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Το Κατερινακι το είχα βάλει στο μάτι από καιρό, από τις φώτο που έχω δει στο άλλο site, αλλά δεν έτυχε ποτέ να την πετύχω γιατί συνήθως είναι πρωί και δεν με βολεύει. Αν και δεν έχω διαβάσει και τις καλύτερες κριτικές ( τρεις έχει μόνο εδώ ) ήμουν περίεργος να την δοκιμάσω. Από το σαλονάρισμα με το που βλέπεις αυτό το κοριτσάκι, δεν μπορείς να πεις όχι, είναι πολύ όμορφη και αυτό σε τραβάει ( άνετα θα μπορούσε να ήταν ένα ct ). Περνάω μέσα λοιπόν με χαλαρό πρόγραμμα των 50. Αναμονή καθόλου καθώς μεσημέρι και δεν είχε κίνηση, μπαίνει μέσα το μωρό, πολύ όμορφη και γλυκιά ξεκινάμε χαδάκια φιλάκια, δεν είπε όχι σε τίποτα ( βασικά δεν μιλάει ελληνικά , ξέρει μάλλον 2 λέξεις ευχαριστώ, μωρό μου ) για να μην τα πολυλογώ, δεν έχει ιδιαίτερη συμμετοχή και την κάνεις ότι θες, την στήνεις όπως θες, και την πηδάς όσο αντέχεις. Ωραίο απαλό δεματάκι, σφιχτό μουνάκι και σφιχτό κωλαράκι, βυζί μέτριο.
Στα του αγώνα υπήρχε εναλλαγή στάσεων, αλλά μέχρι να συνεννοηθούμε...πως και τι εγώ ελληνικά αυτή ρουμάνικα.
Σε γενικές γραμμές προτείνετε για κάτι χαλαρό, για κάποιον που θέλει κουκλάρα, αλλά από εμπειρία μηδέν.
Θα την ξανά επισκεφτώ, αλλά μάλλον στο απλό πρόγραμμα, δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στο 50, οπότε και σε πρόγραμμα ώρας 100 ευρώ δεν νομίζω να αξίζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alladalla

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού