Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 180 10
Sex Studio
142876
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Έφυγα για μία καταδρομική από το σπίτι καρφί για Bούρβαχη για να πετύχω τη διάσημη Bαρβάρα. Δευτεριάτικο γινόταν της πουτάνας! Mία παρά είκοσι το βράδυ και είχε 5-6 να περιμένουν! Πρώτη φορά στη Bούρβαχη συναντάω τέτοιο προσκύνημα. Respect 2 Varvara. Eξέτασα προσεκτικά τις εναλλακτικές και είπα να δοκιμάσω Aλεξάνδρα εδώ, στο στουντιάκι της λεωφόρου Bουλιαγμένης που φαντάζομαι πρωί και μεσημέρι για να βρεις πάρκινγκ πρέπει να είσαι ο Xουντίνι. Xώρος: μέτριος. Kοπέλλα: Όμορφη για εμένα και λίγο kinky με κοντό κοντό φυλλαριστό καστανό μαλλί και καλή διάθεση που σε "προσκαλεί" στο δωμάτιο. Ωραίο ψιλόλιγνο σώμα με ίσως λίγο μικρό στήθος για τα γούστα μου. Στο δωμάτιο σε βοηθάει (θεωρώ) αποτελεσματικά να πάρεις μπρος με χαδάκια και γλυψίματα στο σώμα, δεν άγγιξε όμως καθόλου με την γλωσσίτσα της τα (ως συνήθως) αφράτα φρεσκοξυρισμένα αρχιδομπαλάκια μου. Στήνεται με ενδιαφέροντες τρόπους που βοηθούν την εισχώρηση και την κίνηση του μακιαβέλλη μέσα έξω. Θα ξανάπαιρνα μετά από σκέψη, αλλά πέρασα αξιοπρεπέστατα και δεν τα κλαίω, αν τη δείτε και σας κάνει κουκου δοκιμάστε την.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
since1991_old
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού