Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
Sex Studio 58793
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Υστερα απο μια μινι περιηγηση στα σπιτακια πεσαμε επανω στην αννα θα μπορουσα να πω οτι ηταν οτι το καλυτερο υπηρχε στης κοπελες εκεινη την στιγμη εαν και με διστακτικο τροπο περασα με την παροτρυνση του τσατσου η αννα απο σερβια ηλικιακα γυρω στα 30 με ενα ωραιο ξανθο κουρεμα και με τα πολλα λουλουδενια τατουαζ και με τα ωραια στητα βυζακια και με μια κωλαρα ολο τρελα και περασα αμεσως να δουμε που θα το παει η κοπελια και πιασαμε λιρα εκατο ηταν ολα ωραια η στασεις η κινησεις τα παντα λες και ειμουν με την κοπελια μου και καναμε ερωτα γιατι ηταν δεκτικη σε ολα αφου εφτανα στο τελος την γυρισα μπρουμητα και εγω απο πανω της μεσα απο μαλακες κινησεις την εχυσα ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης ψιθυριζοντας την στο αυτι της και εκεινη χαμογελουσε ΈρωταςΈρωταςΈρωτας τελειονωντας και με την καποτα μεσα της την εκανα ενα γρηγορο μασαζ οπου το απολαυσε και με ευχαριστησε ΜατάκιΜατάκι ηταν μια ωραια συνευρεση και εφυγα ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο στο τελος οταν εφυγα αναφωνησα αυτο που εχω σαν τιτλο......viva la serbia και μου ειπε σε ευχαριστω!!!!!!ραντεβου μεχρι την επομενη φορα......

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2017
Όνομα κοπέλας
Άννα
johnys77777
Σεβαστός
18
Πόντοι:
2.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixaliss, nikos neapolitis29, kostkast και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2017
ωραια κριτικη αδερφε μονο που επρεπε να την βαλεις με ξεχωριστο ονομα (πχ Αννα Σερβα) καθως οι υπολοιπες κριτικες αφορουν αλλη Αννα (απο ρουμανια) με οχι και τοσο θετικα σχολια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1