Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 67 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετα την Σαντρα ειχα κι αλλες γκαβλες ,οποτε λεω ας παω σε κατι σιγουρο!Μεγάλο χαμόγελο
Εδωσα το πορνοπαραβολο και περιμενα την Πουταναρα μου την Ντεα.(Ναι!) Το δωματιακι και καλα τακτοποιημενο(Μαλακία)...ειχε στην μεση του πατωματος μια καποτα!Μεγάλο χαμόγελο Ηρθε το μωρο μετα απο λιγο,αφου μπηκε εκανε μορφασμους οτι με θυμοταν!Καπέλο Εγινε ακομα πιο γκαβλα με το solarium(Προσκύνημα) της εδωσε αυτο το μαυρισμα ενα point παραπανω!Γλώσσα Με ξεκινησε με ρουφηγματα στα αρχιδια(Γλώσσα), γουσταρα αρκετα ...βαζει σκουφο και οι κινησεις της γιναν ολο και πιο εντονες ως μηχανικες! Με πονουσε λιγακι αλλα και μαρεζε ταυτοχρονα, δεν προσπαθησε για deepthroat !Ντροπή
Στο sex καναμε πρωτα την σταση cowgirl προς εμενα...οπου τα βυζακια της τα πεσμενα τα πιασα και απο τις 2 μεριες και τα γλειφα εντονα!Γλώσσα Το μωρο τα ανεβοκατεβαινε μονο του, ωσπου εδωσα ενα πιο εντονο τεμπο οταν επιασα τα κωλομερια της και τα ανεβοκατεβαζα(Γλώσσα). Τελευταια σταση ιεραποστολικο που της εριξα το εντονο μου σφυροκοπημα και το μωρο εκανε εντονα αναστεναγματα! Την εχυσα μετα απο λιγο και μου σφιγγε τα κωλομερια μου προς τα μεσα της!Ναι!

Την ειπα πως ειναι "magic woman" (Κουλ) και αυτη περασε την μια ακρη απο το μαλλι της σαν μουστακι στο προσωπακι της!ΠροσκύνημαΠροσκύνημα

Ο τιτλος τα λεει ολα!Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2017
Όνομα κοπέλας
Ντέα
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική