Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη Κυριακή μεσημέρι με πολύ βροχή. Με έτρωγε απο χθές να την επισκεφθώ όταν διάβασα στο πρόγραμμα του studio οτι θα εργάζεται σήμερα πρωί. Και σε συνδιασμό με τη σκέψη οτι με τόση βροχή λίγος κόσμος θα βγεί απο το σπίτι, οπότε δε θα υπάρχει πολυκοσμία και βιασύνη...

Τη Σαμάνθα την είχα πρωτοδοκιμάσει πρίν κανένα χρόνο περίπου όταν δούλευε στο τότε Βριλησσού 12. Μου είχε κάνει απο τότε καλή εντύπωση. Τότε βέβαια είχε διαφορετικά τα μαλλιά της, κάτι που την έκανε να δείχνει πιο κοριτσάκι. Επίσης αν θυμάμαι καλά τότε δεν είχε προσθέσει τη σιλικόνη στο υπέροχο στήθος της.

Πήρα το πρόγραμμα των 70€ με sex show και 69. Αφού περίμενα κανένα 15λεπτο στο δωμάτιο (τελικά είχε κάποιο κόσμο παρά τη βροχή) ήρθε η κουκλίτσα στο δωμάτιο. Με το που μπήκε ήρθε κατευθείαν να με αγκαλίασει και να με φιλήσει. Χωρίς καμία βιασύνη κάναμε λίγη κουβεντούλα αγκαλιασμένοι και κατευθείαν στο κρεββάτι για να ξεκινίσει η διασκέδαση! Αφού γδύθηκε άρχισε να με φιλάει παντού και εγώ ανταπέδωσα τα φιλάκια στο στο στήθος της που μοσχοβόλαγε. Στη συνέχεια αφού χάιδεψε το εργαλείο μου με το στήθος της, άρχισε το show με το δονητή των οποίο πολύ σύντομα τον παρέδωσε στα χέρια μου για να συνεχίσω το παιχνίδι. Η κοπέλα δείχνει να το απολαμβάνει πραγματικά. Αφού περιποιήθηκα το μουνάκι της με τη γλώσσα μου, την έβαλα σε ιεραποστολική στάση και στη συνέχεια ανέβηκε αυτή απο πάνω όπου συνέχισε αργά αργά μέχρι να μήν κρατηθώ πλέον άλλο και να τελειώσω!!!! Το μόνο που δεν δοκίμασα ήταν η πίπα της αφού είχα γίνει τόσο τούρμπο που προτίμησα να περάσω περισσότερη ώρα μέσα της...

Η κοπέλλα είναι καταπληκτική, απολαμβάνει αυτό που κάνει, και σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα μαζί της!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2009
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Υπηρεσίες
Μέλος
29
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια