Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333075
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Εμμα Ρουμάνα 28 ετων 26 263 ύψος καλουτσικη φατσουλα ψσμηλοκωλα με ελληνικό κώλο πλατύ αλλά ευτυχώς χωρίς κυταριτιδα
Πολλές φορες την είχα δει κ λιμπιχομουν τον κώλο της αλλά ποτε δεν μπήκα κ έτσι χτες μπήκα με το απλό
Πρωτα μπανακι κ έπειτα έρχεται γρήγορα η Ρουμάνα πριν καν μπαναριστω ,φαίνεται σχολαγε έντεκα κ εγώ πήγα δέκα κ μισή κλασσική Ρουμάνα
Ξαπλωνω κ μου λέει είσαι βρεγμενος κ της απαντώ αφού δεν με αφησεν καν να μπαναριστω κ νασκουπιστω με την ησυχία μου.
Ξεκινά με το να κανει το φίδι βάζοντας ταβυχια στα μοθτρα μου κ γρήγορα είχα στύση ενω πέρασμα καποτας κ οιοαμερρια πράματα κ λίγο δοντι, eλεος για επαγγελματια!!!
Επειτα το θετικό οτι ανεβηκε πανω κ ψοροοηδαγε καλά που κοντεψα να τελειώσω κ την σταμάτησα ,,την βάζω στα 4 κ μου άρεσε που ενω έχει φαρδυα ελληνοκωλαρα παρολλα αυτά καθόλου κυταριτιδα κ άντεχε το σφυροκόπημα οπου γρήγορα ήρθε το τέλος ..
Μέτρια επιλογή με κακουτσικο δτιμπουκη ,λίγο ναχιαρα στην αρχή κκωλο για 4 κ χαστουκια κ καλουτσικη επιδερμίδα
Πλεον βαρευηκα τις μετριότητες στο μυλο
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
184
Πόντοι:
22.266
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, aselgeia, yorkie και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2017
πονεσαν τα ματια μας μεγαλε
05 Μαρτίου, 2017
φιλε σορρυ αλα εγραφα απο κινητοMoney Mouth
05 Μαρτίου, 2017
kαι η καθιερομενη μεταφραση απ γοογλε αφου πλλ κοριτσια διαβαζουν το σαητ μας
κ καλο ειναι για να βελτιωνονται

Emma Română 28 ani 26 263 inaltime kaloutsiki emoticon pssmilokola cu fundul lat din Grecia dar, din fericire, fără celulită
De multe ori am văzut pe dl limpichomoun în fund, dar niciodată nu a intrat domnul asa ca ieri m-am dus cu simplu
Mai întâi înota n apoi vine repede, chiar înainte de banaristo românesc pare scholage ora unsprezece, am mers zece dimineața dna dl jumătate clasic românesc
Reclines Dl îmi spune că ești ud n răspunsul el nu a făcut măcar afisen la banaristo domnului naskoupisto în pace.
Ea începe prin a face șarpele punând tavychia mothtra mea doamna a avut repede o erectie in timp ce trece o dată pe dl oioamerria lucruri doamna dințișor, eleos pentru profesionisti !!!
Dupa pozitiv, care se ridica deasupra domnului psorooidage bine că aproape am terminat Dl. ,, M-am oprit pentru a pune în 4 ml Mi-a plăcut că în timp ce fardya ellinokolara parolla sunt celulita Dl rezista bătăile în cazul în care acesta a ajuns repede la sfârșitul anului ..
Selecția moderată kakoutsiko dtimpouki pic nachiara începutul kkolo 4 Dl. palmă Dl kaloutsiki piele
Cele mai multe varefika a mediocrității în amidon
03 Μαΐου, 2017
ας μπει το ονομα που δεν εβαλα της κοπελας ---εμμα την λενε διτι δεν το εβαλα στον τιτλο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4