Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 53 10
Sex Studio
58183
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αυτο το κοντοπουτανο πουτανακι με το ωραιο προσωπακι επρεπε να γαμηθει απο εμενα! Δινω στην τσατσα το 30€ για να δοκιμασουμε! Καταρχην μπαινω στο δωματιο και ειχε ιχνη λασπης() και ψιλομυριζε το δωματιο μαλλον απο τον προηγουμενο!
Καλος μλκ κι εγω που πηγα στα μπουρδελα ημερα Σαββατο! Το μωρο μεσα ειναι τσαχπινικο, χωρις κατι το τρομερο. Της αρεσει να παιρνει πιπα και να κοιταζει τον καθρεπτη κι εμενα μαρεσε ετσι μπορω να πω! Τζελαρει το μουνακι της και την γαμησα μονο ιεραποστολικα ...αντεξε και το καλο μου σφυροκοπημα και δεν το περιμενα. Στα τελειωματα μου την επιασε μια τρελα να με σφιγγει με τα χερια της στα μπρατσα μου και να κανει σπασμους ψευτικους πως δηθεν τελειωνε κι αυτη.()
Δινει και κανα πεταχτο φιλακι αν γουσταρει!
Δεν με ενθουσιασε κατι, που να πω θα ξαναπαω. Μια γλυκια εμφανιση με το πεταχτο κωλαρακι της και ως εκει!
Καλος μλκ κι εγω που πηγα στα μπουρδελα ημερα Σαββατο! Το μωρο μεσα ειναι τσαχπινικο, χωρις κατι το τρομερο. Της αρεσει να παιρνει πιπα και να κοιταζει τον καθρεπτη κι εμενα μαρεσε ετσι μπορω να πω! Τζελαρει το μουνακι της και την γαμησα μονο ιεραποστολικα ...αντεξε και το καλο μου σφυροκοπημα και δεν το περιμενα. Στα τελειωματα μου την επιασε μια τρελα να με σφιγγει με τα χερια της στα μπρατσα μου και να κανει σπασμους ψευτικους πως δηθεν τελειωνε κι αυτη.()
Δινει και κανα πεταχτο φιλακι αν γουσταρει!
Δεν με ενθουσιασε κατι, που να πω θα ξαναπαω. Μια γλυκια εμφανιση με το πεταχτο κωλαρακι της και ως εκει!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2017
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού