Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 67 10
Sex Studio
59927
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η ευγενέστατη τσατσά με το κοντό ξανθό μαλλί μου παρουσίασε την Ντέα,μου λέει ειναι εκπληκτική.
Η Ντεά είναι Ρουμάνα με φουλ μαύρισμα,μέτριο ύψος με βυζαρες αλλά αρκετά πεσμένες,ωραίο πίσω σύστημα και γυαλιά κοκκάλινα μαύρα.
Πέρασα με τα 50 με cim.
Ο χώρος καθαρός και τα δωμάτια είναι κρυμμένα από την δημόσια θέα.
Η ντέα ξεκίνησε με φιλιά σε όλο το σώμα,μετά πίπα,αρκετά καλή και με μερικές κατεβασιές ντιπ θρόουτ.
Μετά στα 4 με θέα την σχετικά μεγάλη κωλάρα της,μουνί αρκετά ανοιχτό αλλά ήταν εντάξει.
Στο τέλος τα πήρε στο στόμα.
Καλή κοπέλα και συνεργάσιμη.Εκπληκτική δεν είναι αλλά άκρως ικανοποιητική.
υγ Ασχετο,Αυτά τα φώτα τα μωβ του μπουρδέλου πολλές φορές διαστρεβλώνουν τη φάτσα και φαίνεσαι σαν δράκουλας,έτσι και η Ντέα από κοντά κάποιες στιγμές μου φαινόταν....τρομακτική αλλά ήταν από τα φώτα προφανως!
Η Ντεά είναι Ρουμάνα με φουλ μαύρισμα,μέτριο ύψος με βυζαρες αλλά αρκετά πεσμένες,ωραίο πίσω σύστημα και γυαλιά κοκκάλινα μαύρα.
Πέρασα με τα 50 με cim.
Ο χώρος καθαρός και τα δωμάτια είναι κρυμμένα από την δημόσια θέα.
Η ντέα ξεκίνησε με φιλιά σε όλο το σώμα,μετά πίπα,αρκετά καλή και με μερικές κατεβασιές ντιπ θρόουτ.
Μετά στα 4 με θέα την σχετικά μεγάλη κωλάρα της,μουνί αρκετά ανοιχτό αλλά ήταν εντάξει.
Στο τέλος τα πήρε στο στόμα.
Καλή κοπέλα και συνεργάσιμη.Εκπληκτική δεν είναι αλλά άκρως ικανοποιητική.
υγ Ασχετο,Αυτά τα φώτα τα μωβ του μπουρδέλου πολλές φορές διαστρεβλώνουν τη φάτσα και φαίνεσαι σαν δράκουλας,έτσι και η Ντέα από κοντά κάποιες στιγμές μου φαινόταν....τρομακτική αλλά ήταν από τα φώτα προφανως!
PabloEscobar
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού