Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 144 10
Sex Studio 330567
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τη Ρια την εβλεπα καιρο στις βαρδιες του εν λογω στουντιο. Εμφανιζοταν ξαφνικα, δουλευε για μερικες ημερες και μετα ξαναεξαφανιζοταν. Γενικα, αποφευγω να πηγαινω πια σε στουντιο γιατι είναι λιγο κοροιδια, το σωματακι της όμως μου ειχε καρφωθεί στο μυαλο και ηθελα να τη γνωρισω οπωσδήποτε.

Πηγαινω λοιπον στο μαγαζι , παρουσιάζεται η κοπελα με ένα ζευγαρι σεξυ κοκκινα εσώρουχα και χωρις να το σκεφτω καθολου, περναω για το απλο πρόγραμμα του πενηνταρικου. Αφου κανω το ντουσακι μου (το δωματιο πολύ καλ ο,πεντακαθαρο, με ατομικη ντουσιερα-καμπινα , σφραγισμένες παντοφλες και μικρη πετσετα), ερχεται η μικρη μεσα στο χαμογελο.

Πρόκειται για μια γλυκια και νοστιμη καστανη κοπελα λιγο πανω από τα 20 (δηλωνει 22), 1,65 υψος, μηδεν τα εκατο λιπαρα λεπτο κορμακι, μικρο στητο βυζακι, στρογγυλο κωλαρακι και ομορφο χαμογελο. Δηλωνει κρητικια από το ρεθυμνο, μιλαει αριστα ελληνικα με ένα ελαφρυ, απροσδιοριστο αξαν.

Ξεκιναει με λιγα φιλια στο στηθος, στην κοιλια, ψηλα στα μπούτια και γρηγορα φοραει το προφυλακτικο για μια αργη βαθια πιπα. Σιγουρα το κατεχει το αθλημα και θα μπορουσε να με τελειωσει κι ετσι αν την αφηνα. Δεν την αφησα όμως και η πρωτη σταση μας βρηκε με εμενα από πανω της να μπαινω στο στενο μουνακι της και να τη φιλαω στο λαιμο. Δευτερη σταση στα τέσσερα που τα σπαει με το πανεμορφο κωλαρακι της. Της εριξα μερικα ελαφρια χαστουκακια, δε με αφησε να της ακουμπησω την πισω τρυπουλα, της χαιδεψα το μουνακι όπως εμπαινα μεσα της και σχετικα γρηγορα, ηρθε ακαι το τελος μεσα της, με προφυλακτικο φυσικα.

Τραβηχτηκα σιγα σιγα, μου εβγαλε το προφυλακτικο, με σκουπισε με ένα υγρο μαντηλακι, πλυθηκε, ντυθηκε και αποχαιρετηθηκαμε. Ηταν μια καλη πρωτη συναντηση, για τα δεδομενα των στουντιο, χωρις ιδιαιτερες εξαρσεις. Περασα καλα παντως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρία
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
808
Πόντοι:
326
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bourdeliaris82, satyrus, dmtrsxxx

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2017
Που την είδες την Ελληνίδα; από το Ρέθυμνο
Αλβανίδα είναι!!!!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1