Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 43 10
Sex Studio 66638
Γενική βαθμολογία

9.9
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Κινδυνεύω να γίνω βαρετός και γραφικός, αλλά πιστεύω πως η κοπέλα αυτή αδικείται μένοντας στο "περιθώριο" και δεν γράφει άλλος κριτικές.

Μόλις άλλαξαν οι βάρδιες στο εν λόγω studio, πήγα να βρω το μωρό μου, την Αλέξια. Το studio, το βρίσκει εύκολα κανείς και είναι αρκετά κοντά στον ηλεκτρικό (στάση "Αττική"). Αφού ανεβαίνω την γυριστή σκάλα, πατάω το κουδούνι και... να η αγαπημένη μου κυρία Ελένη, την οποία είχα χάσει! Η κυρία Ελένη ίσως να είναι από τις ευγενικότερες τσατσάδες στον χώρο που έχω γνωρίσει! Μιας και το κορίτσι είχε δουλίτσα, τα είπα με την τσατσά πίνοντας το νεράκι που μου προσέφερε.

Μόλις το δωμάτιο που ήθελα ελευθερώθηκε πήγα κι εγώ να ετοιμαστώ. Το δωμάτιο πολύ όμορφο και ευρύχωρο. Ωραία διακόσμηση, με TV και καθρέπτες. Το μόνο αρνητικό ήταν η έλλειψη νυπτήρα, αλλά με διαβεβαίωσε η τσατσα ότι θα βάλουν άμεσα. Δεν περίμενα πολύ να έρθει το καυλιάρικο μωρό εκ Ρωσίας με τα φοβερά μάτια! Όπως πάντα με χαμόγελο και με φοβερή διάθεση... Αφού τα είπαμε λίγο, ξεκίνησε με χαδάκια, τα οποία ανταπέδωσα, και με ξαπλώνει αρχίζοντας την εξαιρετική πίπα. Κινδύνευσα να τελειώσω και αφού το κατάλαβε μου λέει για ιεραποστολικό. Κανένα πρόβλημα!!! Απόλαυση... Να νιώθεις τις ερεθισμένες ρώγες της στο κορμί σου ενώ βγάζει κραυγές που σε φτιάχνουν ακόμα πιο πολύ. Αλλά εκεί που δίνει ρέστα είναι στο πισωκολλητό. Αυτό το κατέχει πλήρως και εκεί τελείωσε το επεισόδιο.

Το έχω ξαναπεί, η Αλέξια είναι για gfe κατάστασεις και τόσο καιρό που είμαι στο site απορώ που κανείς δεν γράφει για αυτήν την γλυκύτατη και ειλικρινά πανέμορφη κοπέλα.

Υ.Γ. Αν πάτε προτείνω να είστε τρυφερός μαζί της... ώστε να νιώσει άνετα μαζί σας. Πρόκειται για ακατέργαστο διαμάντι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2009
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Pitsirikos1
Σπουδαίος
109
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια