Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 150 10
Sex Studio 384009
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η επισκεψη μου ειχε γινει αρκετους μηνες πριν, σκοπος της κριτικης ειναι απλα στους δυσκολους καιρους που ζουμε να γλιτωσω συναγωνιστες, που θελουν να πονταρουν λεφτα πανω της..Αν κ εχω ενημερωσει στο θρεντ (ημερησια ενημερωση για στουντιο) μια κριτικη εχει βαρυτερη σημασια απο ενα σχολιο στο θρεντ, που αντε να το βρει ο καθενας απο εμας..Την γραφω τωρα την κριτικη γιατι ενα φιλαρακι μου πριν 2,5 βδομαδες κατα τα λεγομενα του την εφαγε την φολα του..
Οπως ειπα κ στην αρχη πριν αρκετους μηνες, αργα το βραδυ τραβηξα προς το καταστημα να την παρω..Μαγκες δεν πηγαινα τυχαια, γιατι στην κασσανδρας 8γ που δουλευε μαζι με την Μαρινα, την θυμαμαι πολυ καλη..Καθομαι στο σαλονι ρωταω την ευγενικη κυρια στην υποδοχη αν δουλευει η Βαλια, μου λεει ναι κ σκαω την 50αρου κ τραβω προς το δωματιο για να ξαναθυμηθουμε τα παλια σκηνικα..Κουνια που με κουναγε..Money Mouth
Το θετικο που εχω να προσαψω οταν την ειδα ειναι οτι εμφανισιακα εχει φτιαξει, ειναι νταρντανα αλλα εχει σφιξει το κορμι της κ δεν εχει την κοιλιτσα που ειχε καποτε, γενικα ηταν ανανεωμενη,επειδη ομως παει καιρος δεν ξερω πως ειναι τωρα..Ξεκινησαμε με προκαταρκτικα αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος, γιατι ηταν βιαστικη, πηγα να της βαλω δακτυλο κ εφαγα ακυρο, της ζητησα να μου βαλει, παλι ακυρο, για γλωσσοφιλα δεν το συζητω.. Μεσα μου εκλαιγα το 50αρι, στο κλαρινο ηταν καλη, δεν μου εγλυψε μπαλες, απλα ενα ψευτοπερασμα, αν θυμαμαι καλα, πηγα να της κανω κ mouthfuking αλλα το εκοψε..2 στασεις παιξανε cow-girl οπου στο προσωπο της φαινοταν οτι εκανε αγκαρια κ μαλιστα οταν πηγα να ζουλιξω της βυζαρες της μου την ειπε κιολας κ ζουλιγμα μην φανταστιτε κατι τραγικο, τελευταια σταση στα 4 με ωραια θεα την κωλαρα της που χαρις στην θεα αυτη εχυσα γιατι η συμετοχη της δεν μ ενθουσιασε καθολου, ηταν μια φαση, γαμα εσυ μεγαλε εγω θα φτιαξω νυχια κ θα βαλω την κασετα με τα αχ κ βαχ να παιζει..
Εφυγα ξενερωμενος δεν ειχε καμια σχεση με την Βαλια που ηξερα, ρε που πηγε η παλια; θυμαμαι καποτε την ειχα παρει παρτουζα με την Μαρινα στην κασσανδρας κ ειχε γινει χαμος.. Εγω μαγκες μαζι της δεν ξαναπαω..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βάλια
Σεβαστός
40
Πόντοι:
1.206
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mad_max, Gianpaolo, mauros gatos(1) και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2017
Πηγα Βαλια και εκλεγα 50αρικο,βαριεστημενη,να παει να κανει καμμια αλλη δουλεια αμα δεν της αρεσει να την πηδανε.Αντε γαιτι τα εχω παρει,αντι να δουλεψει ευσυνηδητα κλεβει στις στασεις και κοιταει λες και διαβαζει εφημεριδα
17 Μαρτίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σε καταλαβαίνω τυπε, έχει γίνει φολαρα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2